- 28 Ekim 2022
- 6.764
- 17.249
- 178
- 28
Vernel ...Hangisini kullanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vernel ...Hangisini kullanıyorsun
Lora bebis nasill ne kadar oldu sen nasılsın toparladın mıMerhabalar kadınlar mutfak toplu yarabbi şükür.
Mutfağa giriş yasak mecbur olanlardan ücret talep ediyorum çok hoş oluyor
Bunu bende yapmak istiyorum bazen .Merhabalar kadınlar mutfak toplu yarabbi şükür.
Çok hoşuma gitti ya benimkiler büyüsün yapayımMerhabalar kadınlar mutfak toplu yarabbi şükür.
Benim de içim var dolapta bonusum. Ben de yaprak mı sarsam canım çekti
Önceden suya koymadan direk haşlayıp yapabilirim demi?
"Eviniz ne kadar kirli görün " demek için beyaz gönderiyorlar benceBide kendi bezleri simsiyah oluyor valla makineye atıp yıkadım bişeyler de sıktım çıkmıyor doğru düzgün sinir oldum
Çocuklar deli etti beni o yüzden yapamadım bonusum yaSuya koymadan çok tuzlu olur belki limonsuzum kaynar su da içi hazırlayana kadar dursun yeter yine de salamurayı kontrollü pişircen
Madem yumuşak lif yapYa hahajahaha sözde 2 kere küçülttüm ben bunu bugün de biraz ilerlettim bi baktım ki kocaman sanki kazak örüyorum küp kafa birine bile büyük olur bu şapka
Sökmeyi bi tarafım yemiyeah örsem gönül razı değil
Salamurayı haşlıyor muyduk ya hahahaga dur dur kurt bi gafayı toplasınÇocuklar deli etti beni o yüzden yapamadım bonusum ya
Yani önce kaynar suda bekletip sonra suda tekrar mı haşlıyoruz ?
Lif için de olur da şapkaya niyet ettim ya çocuk beğendi hahahaha bakıp gülüyorum resimde görülmüyo öyle büyük ki yok öyle kafaMadem yumuşak lif yap
Anladım canım inşallah unutmamEvet çalışıyorum diyebilirim hemde okuyorum
Bende başak burcuyum ama sinirlenince hırsımı alamazsam aglarım sinirimdenBende yengecim de olmadık yerde ağlayasım geliyor kendimi savunurken falan o huyumu hiç sevmiyorum
Bebişler perdelere yumuşatıcı kullanmayın hem sarartıyomus hemde perdenin bi sertligi var ya kolalı diyolar o özelliğini kaybediyomusPerdelere yumuşatıcı falan kullanıyor musun canm
Evet,
Kullanıyorum..
Salamura degil mi tekrar haşlanmaz ki salamura sıcak suya kotuyorum ben tuzu gitsin diye 2 kere degistiriyorum sonra soguk suya koyuyorumÇocuklar deli etti beni o yüzden yapamadım bonusum ya
Yani önce kaynar suda bekletip sonra suda tekrar mı haşlıyoruz ?
Annem hep kullanır bişey olmazdı benim perdeler böyle sarardı kirli gibi uyuz oluyorum demek ki ondan. Gerçi 3 senedir kullanmıyorum artık yumuşatıcı da. Öncesinde kullandım bayaAnladım canım inşallah unutmam
Bende başak burcuyum ama sinirlenince hırsımı alamazsam aglarım sinirimden
Bebişler perdelere yumuşatıcı kullanmayın hem sarartıyomus hemde perdenin bi sertligi var ya kolalı diyolar o özelliğini kaybediyomus
sedagaziantep27
Salamura degil mi tekrar haşlanmaz ki salamura sıcak suya kotuyorum ben tuzu gitsin diye 2 kere degistiriyorum sonra soguk suya koyuyorum