- 8 Aralık 2011
- 44.980
- 160.281
- 798
Kız sen oğlakmısın bu nasıl oğlak tanıdığım oğlak adamı çığ çığ yiyor bacımsuYok yav ağlak oğlak,
Haritanda bir yerde ya balık var yada yengeç
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen oğlakmısın bu nasıl oğlak tanıdığım oğlak adamı çığ çığ yiyor bacımsuYok yav ağlak oğlak,
Kendi beziyle de yaptım başka bezle de. Kullanmadan önce havasını çıkarttım o yüzden çok sulu kalmadı.Benimki de koyu renk haki başta maximum da yaptım sonra düşürdüm farkedince bişey olmamış. Kumaştan kumaşa değişiyordur tabi.
Sen kendi beziyle mi yaptın kapıda. Ayarı tutmazsa sulu bırakıyor kurulamak gerekiyor. 2.denemede çözersin.
Halıda denemedim. Leke çıkarıcı ile yapıyorum ben bazen kanepede çıkmayan lekelerde.
Duvar denemedim hiç ben seviyom ya mutfak dolabını yapayım dedim akşam yağlandı bi tarafı siliyorum ama çok şey olmuyor
Ayağını kaldır üstüne bastınSakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım
Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım pat diye girdim
Annem geldiği zaman dış kapıdan uğurladığım zaman koşar gelir dış kapıdan bizi dinler dinler kapıyı bile bile çarpardı annem yüzüme bakar yukarı bakar giderdi annem sırf bu huyundan gelmezdi nadir gelirdiYani ne kadar ayıp. Yok yani gidiyorum gidiyoruz napacan. Bana gelenler giderken de öyle bakardı. Bide güm güm yürüyüşü yok mu Allahım sinir olurdum
Yok kız cümle şey olmuş. Buharla iyi çıkıyor yağ. Benim dolap yağ çöz sıkıp silince bezle pek etki etmiyor buharla 10 numara.Kendi beziyle de yaptım başka bezle de. Kullanmadan önce havasını çıkarttım o yüzden çok sulu kalmadı.
Yağları çıkarmadı mı
Ayağını kaldır üstüne bastın
1 saati geçti bi bakayım azıcık işe yaramış mı
Püü bide kapıyı mi çarpıyordu. Benimki öyle değil mesela sinsi gizlice yapardı kendini belli etmeden güya etmiyordu. Bitmez bitmez. Seninki daha da üst level önceden de anlatmıştın yaAnnem geldiği zaman dış kapıdan uğurladığım zaman koşar gelir dış kapıdan bizi dinler dinler kapıyı bile bile çarpardı annem yüzüme bakar yukarı bakar giderdi annem sırf bu huyundan gelmezdi nadir gelirdi
Bi sen yaz bi ben şekerçiğim saba kadar bitmez
Ha tamam canım evet kendi bezlerini kimse beğenmemiş.Yok kız cümle şey olmuş. Buharla iyi çıkıyor yağ. Benim dolap yağ çöz sıkıp silince bezle pek etki etmiyor buharla 10 numara.
Kendi beziyle çok ıslak bırakıyor kurulamak gerekiyor da bu pella falan onla yapınca kalmıyor. Maximum da değil de minimum da yapıyorum bide o tür yerlerde
Annem bana geldi yardımcı kadın bende temizlik için gün ayarlıyacak yakınız yüz yüze konuşayım dedi içerde temizlik var diye balkonda oturmuşuz mola vermişiz çay içiyoruz bir yandanda yardımcım camları yeni silmiş annem diyor bir su sesi geliyor bizde döndük arkamı yardımcım ben şaşa kaldık kadın camdan aşağı temiz su akıtıyor ama oluk oluk şimdi desem çicek suluyor çamurlu su olur değil bildiğin camı badırmak annemin orda oturmasına sinir olduğu için sırf biz çirkeflik çıksın diye yaptı ikisine birden susun istediği o zaten olmaz ben tekrar silerim dedimPüü bide kapıyı mi çarpıyordu. Benimki öyle değil mesela sinsi gizlice yapardı kendini belli etmeden güya etmiyordu. Bitmez bitmez. Seninki daha da üst level önceden de anlatmıştın ya
Bide kendi bezleri simsiyah oluyor valla makineye atıp yıkadım bişeyler de sıktım çıkmıyor doğru düzgün sinir oldumHa tamam canım evet kendi bezlerini kimse beğenmemiş.
Ay resmen gözlerim açık okudumAnnem bana geldi yardımcı kadın bende temizlik için gün ayarlıyacak yakınız yüz yüze konuşayım dedi içerde temizlik var diye balkonda oturmuşuz mola vermişiz çay içiyoruz bir yandanda yardımcım camları yeni silmiş annem diyor bir su sesi geliyor bizde döndük arkamı yardımcım ben şaşa kaldık kadın camdan aşağı temiz su akıtıyor ama oluk oluk şimdi desem çicek suluyor çamurlu su olur değil bildiğin camı badırmak annemin orda oturmasına sinir olduğu için sırf biz çirkeflik çıksın diye yaptı ikisine birden susun istediği o zaten bir olmaz ben tekrar silerim dedim
Anası kızı bir oldu ben çicek suluyordum bana çıkıştılar dedirtmek konu komşuya bunu duyurmak istedi
Sana bunun gibi bir çok hikaye anlatırım kafanız şişmesin
Çok ağır bir piskolojiydi kurtulduk şekerçiğim sanada banada geçmiş olsun bir dahada uğramasınlarAy resmen gözlerim açık okudum
Perdelere yumuşatıcı falan kullanıyor musun canmEvet perdelerim temiz oldu .
İşim bitti .
yerleride sildim viledayla.
Yemek yaptım.
mutfağı topladım.
Umuta bakıyorum.
Evet,Perdelere yumuşatıcı falan kullanıyor musun canm
Valla yaşadım yanlız benim kv elti benim üstümde oturuyordu radara çabuk yakalanıyordum
Hangisini kullanıyorsunEvet,
Kullanıyorum..
Amin aminÇok ağır bir piskolojiydi kurtulduk şekerçiğim sanada banada geçmiş olsun bir dahada uğramasınlar