- 12 Haziran 2019
- 18.304
- 110.890
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla onu yaparken aklıma geldi duşakabin içinden çıksam ahsen görecekti o görmeden yapmam lazımdıKız yeter yeter foti at demiştim atmadan yapma şunları
Yok yav öyle yürekli değilimSsero benim bildiğim sero kadını ağlatırdı gendi ağlamak yerine
Kahverengi canım. Ayarını tutturamadım demek kiBen az yer yapacaksam ölçü kabıyla 1 kere koyuyorum. Dün 2 koydum bitmemişti daha. Maksimum yapınca çabuk bitiyor. Yaa kötü mü duruyor izler açık renk miydi koltuğun
Kapıda denedim iz yapmış bugün farkettimMemnun kaldın mı
Geçmiş olsun canımIyiyim şükür
Bugün de kv için hastaneye geldik şeker ve kolesterolü yüksek tansiyonu da onlara bağlı yükseliyormuş
Aaa dur duşakabin patladığında orayı temizlerken dökmüştüm derz arası siyahtı şimdi çektim temiz haliniKız yeter yeter foti at demiştim atmadan yapma şunları
Yarın götürcemBen olsam götürürüm. Tek yıkadım soldu böyle oldu diye. Demek ki kendi siyahı soldu beyazları öyle yaptı
Yok yav ağlak oğlak,Yengeç burcu musun
Bi dahakine unutma litfen kardişimValla onu yaparken aklıma geldi duşakabin içinden çıksam ahsen görecekti o görmeden yapmam lazımdı
Nasıl olabilir böyle bişey ya aklımı deliricemAaa dur duşakabin patladığında orayı temizlerken dökmüştüm derz arası siyahtı şimdi çektim temiz halini
Eki Görüntüle 3533506
Benim eşim de bi ara çok uyumama laf ediyordu. Artık ben kendimle dalga geçiyorum ona laf kalmıyorAhahaha eşim böyle derdi gıcıklığına artık evde anca yat diyemiyor ahseni gördüğü için
aynıydı şekeçiğim son zamanlarda balkon perdesi oluyor ya demirlerde branda yere oturup onun arasından bakıp biz bakıncada kaçıyordu duvara yapışıyordu yani içimden derdim tamam sen merak ettin arkamdan baktın gören komşu demiyecek mi bu nereye gidiyorda kvsi gizli gizli bakıyor öyle utanırdım ki sanki gizli saklı işler ceviriyomuşum gibiAy tüylerim diken diken oldu aklıma geldi o günler benimki de üstümde oturuyordu bizim kapı kapanınca hemen güm güm güm yürürdü camdan bakmaya. Ben hep sessiz çıkardım. Şimdiki aklım olsa çok başka olurdu da işte. Eşime gelirdik mesela sessiz gelirdik aşağı kapıyı falan yavaş kapatırdık. Eşimi arardı daha nerdesin diye. O da tabi evdeyim der kızardı sonra. Püü aklıma tüküreyim şimdiki ben olmalıydı
Evet çalışıyorum diyebilirim hemde okuyorumAnnene geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah. Stres yapma kontrollerine düzenli gittigin zaman hic bisey olmaz insallah
Çok geçmiş olsun
Bütün ev bittiginde baştaki odalar toz içinde kalır artık
Off demi açsana koca bi çikolata yanına ben kahveyi yapana kadar ordakinden çok yiyorum
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gönül sormuş muydum sen çalışıyo muydun okuyodun sanki
Benimki de koyu renk haki başta maximum da yaptım sonra düşürdüm farkedince bişey olmamış. Kumaştan kumaşa değişiyordur tabi.Kahverengi canım. Ayarını tutturamadım demek ki
Kapıda denedim iz yapmış bugün farkettim
Dolapta kar spreyinin izlerini çıkarmamış
Halıda denedim işe yaramadı
Ama yine de saçma bi şekilde sevdim ya yarın da duvarı sileyim deneyeyim
Geçmiş olsun canım
Bende yengecim de olmadık yerde ağlayasım geliyor kendimi savunurken falan o huyumu hiç sevmiyorumYok yav ağlak oğlak,
Sakinn sakinn vurma kafanıNasıl olabilir böyle bişey ya aklımı deliricem
Ve öyle çok sürtmedim bile. Döktüm her yere fırçayla her yeri dolandırdımNasıl olabilir böyle bişey ya aklımı deliricem
Yani ne kadar ayıp. Yok yani gidiyorum gidiyoruz napacan. Bana gelenler giderken de öyle bakardı. Bide güm güm yürüyüşü yok mu Allahım sinir olurdumaynıydı şekeçiğim son zamanlarda balkon perdesi oluyor ya demirlerde branda yere oturup onun arasından bakıp biz bakıncada kaçıyordu duvara yapışıyordu yani içimden derdim tamam sen merak ettin arkamdan baktın gören komşu demiyecek mi bu nereye gidiyorda kvsi gizli gizli bakıyor öyle utanırdım ki sanki gizli saklı işler ceviriyomuşum gibi
İster haberi olsun ister olmasın malesef bu huyu vardı
Ahahah ayy güldüm son yazdığına tam da o üstüne bastınSakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım
Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım pat diye girdim