• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben az yer yapacaksam ölçü kabıyla 1 kere koyuyorum. Dün 2 koydum bitmemişti daha. Maksimum yapınca çabuk bitiyor. Yaa kötü mü duruyor izler açık renk miydi koltuğun
Kahverengi canım. Ayarını tutturamadım demek ki 🤷🏼‍♀️
Memnun kaldın mı
Kapıda denedim iz yapmış bugün farkettim 🙄
Dolapta kar spreyinin izlerini çıkarmamış🙄
Halıda denedim işe yaramadı🙄
Ama yine de saçma bi şekilde sevdim ya 😅 yarın da duvarı sileyim deneyeyim 😅
Iyiyim şükür
Bugün de kv için hastaneye geldik şeker ve kolesterolü yüksek tansiyonu da onlara bağlı yükseliyormuş
Geçmiş olsun canım ❤️

Kız yeter yeter 🤦🏼‍♀️ foti at demiştim atmadan yapma şunları 🙄
Aaa dur duşakabin patladığında orayı temizlerken dökmüştüm derz arası siyahtı şimdi çektim temiz halini

1000056104.jpg

Ay tüylerim diken diken oldu aklıma geldi o günler 😒 benimki de üstümde oturuyordu bizim kapı kapanınca hemen güm güm güm yürürdü camdan bakmaya. Ben hep sessiz çıkardım. Şimdiki aklım olsa çok başka olurdu da işte. Eşime gelirdik mesela sessiz gelirdik aşağı kapıyı falan yavaş kapatırdık. Eşimi arardı daha nerdesin diye. O da tabi evdeyim der kızardı sonra. Püü aklıma tüküreyim şimdiki ben olmalıydı
aynıydı şekeçiğim son zamanlarda balkon perdesi oluyor ya demirlerde branda yere oturup onun arasından bakıp biz bakıncada kaçıyordu duvara yapışıyordu yani içimden derdim tamam sen merak ettin arkamdan baktın gören komşu demiyecek mi bu nereye gidiyorda kvsi gizli gizli bakıyor öyle utanırdım ki sanki gizli saklı işler ceviriyomuşum gibi😥
İster haberi olsun ister olmasın malesef bu huyu vardı

Annene geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah. Stres yapma kontrollerine düzenli gittigin zaman hic bisey olmaz insallah 🌸

Çok geçmiş olsun 🌸

Bütün ev bittiginde baştaki odalar toz içinde kalır artık😂

Off demi açsana koca bi çikolata yanına ben kahveyi yapana kadar ordakinden çok yiyorum 😂

Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Gönül sormuş muydum sen çalışıyo muydun 😂okuyodun sanki
Evet çalışıyorum diyebilirim hemde okuyorum 🫡🤗

Kahverengi canım. Ayarını tutturamadım demek ki 🤷🏼‍♀️

Kapıda denedim iz yapmış bugün farkettim 🙄
Dolapta kar spreyinin izlerini çıkarmamış🙄
Halıda denedim işe yaramadı🙄
Ama yine de saçma bi şekilde sevdim ya 😅 yarın da duvarı sileyim deneyeyim 😅

Geçmiş olsun canım ❤️
Benimki de koyu renk haki başta maximum da yaptım sonra düşürdüm farkedince bişey olmamış. Kumaştan kumaşa değişiyordur tabi.

Sen kendi beziyle mi yaptın kapıda. Ayarı tutmazsa sulu bırakıyor kurulamak gerekiyor. 2.denemede çözersin.

Halıda denemedim. Leke çıkarıcı ile yapıyorum ben bazen kanepede çıkmayan lekelerde.

Duvar denemedim hiç 😂 ben seviyom ya mutfak dolabını yapayım dedim akşam yağlandı bi tarafı siliyorum ama çok şey olmuyor

Nasıl olabilir böyle bişey ya aklımı deliricem :kızgın::kızgın:
Sakinn sakinn vurma kafanı
Dökünce beklet en az yarım saat sonra diş fırçasıyla fırçala canım :super:

Geçmişi okumadan mavi pembe konusu olduğu anlamışımdir umarım :olamaz: pat diye girdim 🤭

aynıydı şekeçiğim son zamanlarda balkon perdesi oluyor ya demirlerde branda yere oturup onun arasından bakıp biz bakıncada kaçıyordu duvara yapışıyordu yani içimden derdim tamam sen merak ettin arkamdan baktın gören komşu demiyecek mi bu nereye gidiyorda kvsi gizli gizli bakıyor öyle utanırdım ki sanki gizli saklı işler ceviriyomuşum gibi😥
İster haberi olsun ister olmasın malesef bu huyu vardı
Yani ne kadar ayıp. Yok yani gidiyorum gidiyoruz napacan. Bana gelenler giderken de öyle bakardı. Bide güm güm yürüyüşü yok mu Allahım sinir olurdum

Back