Kız öyle anlattı sanki kürekle önüne döküyolarGenel anlamda fiyatı yüksek değilse getirsinler ne güzel
Bende iki defa deneyimledim mezeler sınırsız bitmeden yeniliyorlar. Ana yemek fiyatlarida ortalamaydi. Yemekler de güzeldi ama subeden subeye degisiyor demisti bizi goturen arkadas. Tabi ben 2 yıl önce gitmiştim ankaraya.Kız öyle anlattı sanki kürekle önüne döküyolar
Sanıırım ara mezeleri sınırsız sadece ana menüye üçret ödüyorsun mezeler bittikce takviye yapılıyormuş o zaman fiyat uygun dedi
Tabi son fiyatlardan haberim yok
sweetgirlcandy bana yanlış hatırlamıyorsam böyle anlatıldı
Hangi şube ahiretligim biri soruyordaKız öyle anlattı sanki kürekle önüne döküyolar
Sanıırım ara mezeleri sınırsız sadece ana menüye üçret ödüyorsun mezeler bittikce takviye yapılıyormuş o zaman fiyat uygun dedi
Ahahaha ya aslında çok bişey de değil süpürüp silme. Sadece buhar makinesi ile değişen bir şey olmuyor pekSen de geldin mi çok gaza geliyorsun bacım ya evi kırklıyorsun
Evet benim dediğim oBide bunun kufürlüsü varmış aman Allahım.ne küfür ama
Gülçimen Aspava iyiydi ama aşırı kalabalıktı ondan sevmemiştim ben ortamı. Çok yakın yakın oturuyorduk yan masa ile 1 adım var gibiydiKız korkuttu beni şöyle sınırsız böyle sınırsız
şöyle sevis böyle servis dedim iki kişi içinse boşver toplanıp gideriz
Ankaraya gitmede gideyim bakayım artık bize yakkn vardı orayı beğenmiyolardı bakalım
AhahahahaBu haftaki reklam anlaşmamız
Hee anladım. Asbest var çoğunun içeriğinde baya zararlı. Pişik için mi kullanıyorsunuz koltuk altı ve boynunakoltuk altı ve boynuna bazen kullanıyorduk.
kayınvalidem biraz takıntılıda ona he demek gerek bazen anlarsınız ya
Polemiğe girmeden hani.
O kadar çok ki AnkaradaBana bir yer tarif etmişti semtini unutum
Kızımın kız arkadaşı karşılaşırsak sorayım oranın lezzeti gibi yok abla dedi gideceksen oraya git demişti
Aman aramızda kalsın kimse bakmasınEvet benim dediğim o
Yani orta yol bulunabiliyorsa ne güzel. Genelinde var kv lerin ben daha iyi bilirim havasındalar4 sene oldu işte huyunu aldım çözdüm.
Öteki türlü didişme olabiliyor .
Evet .Yani orta yol bulunabiliyorsa ne güzel. Genelinde var kv lerin ben daha iyi bilirim havasındalar
Şu belli olan marka bepanthol krem sürüyorduk kıçına.Hee anladım. Asbest var çoğunun içeriğinde baya zararlı. Pişik için mi kullanıyorsunuz koltuk altı ve boynuna
Evet öyle gelen mezeler patates kızartması, çiğ köfte, salata, cacık, künefe+ irmik helvası, çaydanlıkla çay bunun üstüne çıkan da oluyor bazı yerlerde işte içli köfte falan oluyor. Bunlar ücretsiz ve bittikçe yeniliyorlarKız öyle anlattı sanki kürekle önüne döküyolar
Bu ne yaw tek basıyorum 2 gönderiyo mesaj tekrarıKız öyle anlattı sanki kürekle önüne döküyolar
Güzel tattık4 sene oldu işte huyunu aldım çözdüm.
Öteki türlü didişme olabiliyor .
Bende sabah çamaşırları atmıştım makineye çıkmadan bittiler onları astım öyle çıktımGönül kuşum ben de öyleydim toparlayamadım çıktım evden bugün gidince yapıcam işlerimi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?