- 12 Haziran 2019
- 18.280
- 110.764
- 598
- 36
Sen de geldin mi çok gaza geliyorsun bacım ya evi kırklıyorsunSen geliyon diye gaza geldim kalktım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de geldin mi çok gaza geliyorsun bacım ya evi kırklıyorsunSen geliyon diye gaza geldim kalktım ben
Ahahahah her ilde farklı bence bizim burda 1 tane var orta karar. Ankarada dolu var 2 tanesine gittik birini sevdim ben mesela birinde içli köfte de var yanında sınırsız veriliyor. Hepsinde farklıGüzelse hepimiz gidelim. sweetgirlcandy in mavi pembesi gibi olacak
Su meret eve sığmaz miydi ki
Ya limonsuz Allah seni
Kız niye sen böyle yazıyirsin bacımsu ya okumuyon yada kaçırıyorsun
Belki bin kez yazdım
Biz Konya liyiz burası gonya gonyaaa
Bak daha ayrıntınızı altta
Bide bunun kufürlüsü varmış aman Allahım.ne küfür amaDiyecektim 5 şeritli gonya yolunda diye vazgeçmiştim
Ütü makinesi koca carsafi teklediKız bu ne açılmıyor ve ekranı kaydır kaydır gri upuzun bir şey ama ne
Gitmediğim yeri canım çekti durup dururken yavAhahahah her ilde farklı bence bizim burda 1 tane var orta karar. Ankarada dolu var 2 tanesine gittik birini sevdim ben mesela birinde içli köfte de var yanında sınırsız veriliyor. Hepsinde farklı
Bize yakın Elazığ da acıldıHepimiz aynıyız hepimiz
Ben de bi ara çok heveslenmiştim. Sanırım İzmir de de var. Bi araştırayım belki gideriz
Sonradan açıldı hali yikama makinesi gibi ütüledi kalıp gibi çıkardıÜtü makinesi koca carsafi tekledi
Hep beraber gidicez az kaldıBize yakın Elazığ da acıldı
Ooooooo güzel lafffffSonradan açıldı hali yikama makinesi gibi ütüledi kalıp gibi çıkardı
Keşke karakteri kişiliği bozukları da boyle düzleyip çıkarsa
Iyi bağlarımOoooooo güzel lafffff
Kız korkuttu beni şöyle sınırsız böyle sınırsızHep beraber gidicez az kaldı
Bu haftaki reklam anlaşmamızGüzelse hepimiz gidelim. sweetgirlcandy in mavi pembesi gibi olacak
koltuk altı ve boynuna bazen kullanıyorduk.Pudra mi kullanıyorsun Umut a zararlı ama doktorlar önermiyor
Bana bir yer tarif etmişti semtini unutumEvet öyleymiş biz 2 farklı Aspavaya gittik farklıydı lezzetleri
Genel anlamda fiyatı yüksek değilse getirsinler ne güzelKız korkuttu beni şöyle sınırsız böyle sınırsız
şöyle sevis böyle servis dedim iki kişi içinse boşver toplanıp gideriz
Ankaraya gitmede gideyim bakayım artık bize yakkn vardı orayı beğenmiyolardı bakalım