Haydaaaa benim algılama geç oldu galibaMasalar yakın malesef bizim gittigimiz saatte boştu bugun sıra beklemedik
Hahaha bu bence tamamen ankaraya özgü bisey ankara dışında yemeyiniz
Bende katılıyorum bizim burda da var da yani ortaya gelen meze neyse ama yiyecekler vasat gibi ustası kötü etler çiğ geliyor falanMasalar yakın malesef bizim gittigimiz saatte boştu bugun sıra beklemedik
Hahaha bu bence tamamen ankaraya özgü bisey ankara dışında yemeyiniz
İl dışındada olan yerler var ama şübeler arası fark ediyormuş Ankara içinde de bazı şübelerin lezzetli olduğu söyleniyorHaydaaaa benim algılama geç oldu galibazincir restorant adı sansım yaaa benn
Bu yemek mi ki Ankara dışında yenmez
Keşke tek saç olsaSabah fizik sonrası temizlik yapmam.lazim
Çünkü neden bunu şarkıyla dile getirdim
Sabah 12 15 gibi gelirim efserimKeşke tek saç olsaevi neler götürüyor fizikte kaçta geliyon buluşalım senle süpürgelerimizi tokuşturalım kovalarınızı dolduralım
O zaman buluşuruzSabah 12 15 gibi gelirim efserim
Ah ah sorma o saçlar kimin bir bilsem heryer iş içim yanar yanar yanar
Afiyet şifa olsun bonusum da sen İstanbul da değil miydin
Yemek değil penyez ama aspava deyince akla ankara gelir. Ankara’ya gelince bi aspava yiyelim der gelen ha ama aspavaya özgü bi ssk dürüm varHaydaaaa benim algılama geç oldu galibazincir restorant adı sansım yaaa benn
Bu yemek mi ki Ankara dışında yenmez
Bende aspavanın tanıtımını yaptım oh ara ara reklam giriyoruz konusmalaraBende katılıyorum bizim burda da var da yani ortaya gelen meze neyse ama yiyecekler vasat gibi ustası kötü etler çiğ geliyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?