• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlar
Aspavaya gitme merakı oluşturdunuz bende de teşekkürler 🙃
🧚‍♀️Eve gelince bulaşık makinesini yerleştirdim
🧚‍♀️Yemekleri ısıttım yedik.
🧚‍♀️Mutfağı topladım.
🧚‍♀️Kedilerin kumlarını temizledim.
Eşim iş yerine tekrar gitti mesaisi varmış bugün.
Ben de çıkıp yürüyüş yaptım, eve geldim bir sallama çay içtim. Az dizi+örgü sonra kitap okuyup uyumayı planlıyorum hadi bakalim💖

Buldum şükür geldim dinleniyorum kurtu hava çarptı
Kurt yediği ayazı hatırladı😀
Ya sosyal medyada abartıldığı kadar güzel bi yer mi Aspava ? Mezeler ücretsiz ve bittikçe getiriyorlar mı 😅
Evet her yer iyi degil tabiki ama abartıldıgı kadar mezeleri salata ezme çiğköfte terayaglı patates domates soslu patates kaşarlı mantsr bunlar sınırsız sen istemesende sınırsız tabağı boş gördükleri anda dolduruyolar😀 yemekten sonrada çay künefe irmik helvası dondurma arkasından da kahve cocuklar balon şeker hatta burası abartmış çıkarken bide sigara uzatıyorlar herkese😂
Benimde öyle 🥲
Bende hiç değilse farzlardan başlamak istiyorum ilknur
Başlayalım inşallah nasip olsun bizede🌸
koltuk altı ve boynuna bazen kullanıyorduk.
kayınvalidem biraz takıntılıda ona he demek gerek bazen anlarsınız ya
👍🏻
Polemiğe girmeden hani.
Boynuna felan hic dökme seda direk soluyo cocuk onu yazık günah. Kvdenin cahilligi yüzünden cocuguna yazık etme
Hangi şube ahiretligim biri soruyorda 🫠
Gülçimen aspava ve yıldız aspava cok güzel gülçimeninde mustafa kemal mahallesinde olan yeri daha güzel bizde bugun oraya gittik. Ankarada mısın bilmiyorum ama😂
Gülçimen Aspava iyiydi ama aşırı kalabalıktı ondan sevmemiştim ben ortamı. Çok yakın yakın oturuyorduk yan masa ile 1 adım var gibiydi 😂😂😂😂
Ha bizde oraya gidiyoruz hep ama sen hangisine gittin emektekine mi acaba
Çok beninde dikkatimi o cekmişti
Bahsedilen yerin iyi olduğu için yerli halk genel olarak oraya gidiyormuş
Semti şübeyi öğrenirsem yazarım
Bizim sürekli gittigimiz yer gülçimen aspava yada yıldız aspava en güzelleri ora bence bi kaç yere daha gittik ama o kaliteyi bulamadık

Kurt yediği ayazı hatırladı😀

Evet her yer iyi degil tabiki ama abartıldıgı kadar mezeleri salata ezme çiğköfte terayaglı patates domates soslu patates kaşarlı mantsr bunlar sınırsız sen istemesende sınırsız tabağı boş gördükleri anda dolduruyolar😀 yemekten sonrada çay künefe irmik helvası dondurma arkasından da kahve cocuklar balon şeker hatta burası abartmış çıkarken bide sigara uzatıyorlar herkese😂

Başlayalım inşallah nasip olsun bizede🌸

Boynuna felan hic dökme seda direk soluyo cocuk onu yazık günah. Kvdenin cahilligi yüzünden cocuguna yazık etme

Gülçimen aspava ve yıldız aspava cok güzel gülçimeninde mustafa kemal mahallesinde olan yeri daha güzel bizde bugun oraya gittik. Ankarada mısın bilmiyorum ama😂

Ha bizde oraya gidiyoruz hep ama sen hangisine gittin emektekine mi acaba

Bizim sürekli gittigimiz yer gülçimen aspava yada yıldız aspava en güzelleri ora bence bi kaç yere daha gittik ama o kaliteyi bulamadık
Dur bakayım hangi Gülçimen 😂 hemen yanında iki Aspava daha vardı hatta bitişik 😂

Küçükesat yazıyor

Dur bakayım hangi Gülçimen 😂 hemen yanında iki Aspava daha vardı hatta bitişik 😂

Küçükesat yazıyor
Ordaki şubesine gitmedik bak hiç😂 ama diger iki şubesi cok güzel eminim orada iyidir. Ama ben eskisi gibi yiyemedim ys bu hastalandıgımda benim midem küçülmüş heralde baya kendi tabagımı zor yedim midem bulandı tıkandım

Ordaki şubesine gitmedik bak hiç😂 ama diger iki şubesi cok güzel eminim orada iyidir. Ama ben eskisi gibi yiyemedim ys bu hastalandıgımda benim midem küçülmüş heralde baya kendi tabagımı zor yedim midem bulandı tıkandım
Tat olarak iyi de ortam kötü çok yakın masalar ve aşırı doluydu o yüzden sevmedim 🤭 yaa hastalığın etkisi de vardır mide de küçülmüştür tabi

Tat olarak iyi de ortam kötü çok yakın masalar ve aşırı doluydu o yüzden sevmedim 🤭 yaa hastalığın etkisi de vardır mide de küçülmüştür tabi
Masalar yakın malesef bizim gittigimiz saatte boştu bugun sıra beklemedik😂
Yeni yeni icatlar çıkarıp durmayın :KK67: eşime sordum var mı Kocaeli'nde diye

konuşun konuşun bedava reklam yapın ki zam yapsınlar dedi 🤣
Hahaha bu bence tamamen ankaraya özgü bisey ankara dışında yemeyiniz😂

Back