Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanımlar 🙋‍♀️
Halı fırçalama ödevini yapamıycam efoo affet🙈 okadar halı var ki hangisini yapayım diye bakındım dedim yok anam yok :) her hafta turbo başlıkla süpürüyorum zati yeter. Önümüzdeki ay yıkatmaya vericem hem (baya savundum kendimi :KK70: )
Rutinimiz olan kahvaltı+yatak+ev toplama 👍
Ev süpürme👍
Toz alma👍
Banyo,wc yıkama👍
Yemeğim var,yapmayacağım. Havluları attım makineye onlar bitince asıcam. Bol bol bebeğimle oyun oynamaya zamanım var bugün baya mutluyum. Telefonla az uğraşmanın verimini alıyorum,bugün 2. Gün bakalım 😊

Sevgili efo odevimi yaptim bugun uslu ogrenciyim
Once makineye koltuk ve hali ortulerimi attim sonra halilardaki saclari fircaladim . Sonra camlarimi sildim . Sonra toz aldim ve evi supurdum. O esnada ortuler yikanip kurutmada kurutuldu . Ortuleri serdim. Tuttum kizimin elinden hamburgercide aldik solugu 😀😀

Nego Nego ben yanlış mı anladım ödevi? Halıların saçakları fircalanacakti. Benim halılar bayramdan hemen önce yıkandı zaten. Saçaklı bir halim vardı. Onu da hallettim.
Günlük bütün işlerimi yaptım. Banyo tuvalet hariç. Eşim gelince yapacağım onları.
Hatta bu saatte yemeyin hazır 🤩🤩🤩🤩🤩
Sona kalmadı çok şükür.

Nego Nego ben yanlış mı anladım ödevi? Halıların saçakları fircalanacakti. Benim halılar bayramdan hemen önce yıkandı zaten. Saçaklı bir halim vardı. Onu da hallettim.
Günlük bütün işlerimi yaptım. Banyo tuvalet hariç. Eşim gelince yapacağım onları.
Hatta bu saatte yemeyin hazır 🤩🤩🤩🤩🤩
Sona kalmadı çok şükür.
Yok canım halının üstünü fırçalamak, saç kılları için

şu sabah yapacak iş bulamiyorum;
5 te kalkıyorum da. ne yapacagima sasiriyorum.
Çamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoook
Ben sabah uyandığımda mutfakta akşamdan kalan bulaşıklar oturma odasında bardaklar dolu külluklerle karsilasinca uyanir uyanmaz isler gözüme çarpıyor :bicak:
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerim :duduk:
ben tekrar uyuyakalmak istiyorum da namaza kalkıyorum. direk kahvaltı yapıyorum.
kişisel bakımı yapıyorum. bugün nemlendirici sürdüm yüzüme.
sonra spor yapacaktim çok üşendim:/
kitap okuyacaktim sosyal medyaya daldim.
makyaj yapacaktim vazgeçtim
yatak odasindaki üstte daginiklari topladim.
çamaşir toplayacaktim. akşama toplarim ütü yaparim dedim
ay inşallah üşenmem.
gerçekten çok üşengeçlik var bende:KK43:
Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimet
Şimdi böyle diyince bi kaçasım geldi iyce ya gi😂😂
Kaçma hiç acımayacak 😂😂
@Efo sağolsun tüm camları bayramdan önce sildirtti bize :KK37:
Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür 😍 😍
ohoo bayram öncesiymiş bize ceza verir kesin benim vaktim yok yahu.. çalışanim:/
Allah Allah tek çalışan sen misin acaba :duduk:hep bahane, sanki dışarda çalışmayan evde yan gelip yatıyor :63:
Şeyyy kem küm ocakta yemeğam var dirim Kaçarım :dondurma: :KK55::KK48:
:KK4:buraya giriş var çıkış yok :KK70:
Efooo Acep yermi çalışma bahaneni😂 çalışanların evini puhh götürmüyor degilmi diye azarlamasın şimdiden kaçalım atla :KK55: :KK70:
Yer miyim hiç bende var mı o göz :cool:
Nego Nego ben bugün ödevi yapamammm çünkü misafirlerim var :)Ama bu saate kadar balkon yıkandı ev supuruldu kahvalti hazırlanıp toplanıp makinaya yerleştirildi. Ertelemiyorum :confused:
Harikasın ertelemediğin için :sampiyon:
Sevgili efo odevimi yaptim bugun uslu ogrenciyim
Once makineye koltuk ve hali ortulerimi attim sonra halilardaki saclari fircaladim . Sonra camlarimi sildim . Sonra toz aldim ve evi supurdum. O esnada ortuler yikanip kurutmada kurutuldu . Ortuleri serdim. Tuttum kizimin elinden hamburgercide aldik solugu 😀😀
Ellerine sağlık canım 😍

Görüyorum ki akşamdan tezgahta bulaşık bırakanlar varmış :KK12: hiç yakıştıramadım.
Sayfanın kurallarını yeniden düzenleme kararı aldım :cool::KK45:
Akşamdan bulaşık bırakılmayacak.
Yatmadan dağınıklık toplanacak.
Her an bir durum olur diye düşünerek yapın bunu.
Çöpler de biriktirilmeyecek.
Çöp, dağınıklık evin bereketini huzurunu kaçırır.
Hadi çekirgelerim göreyim sizi yapabilirsiniz bunu :KK76::KK76::KK76:

Çamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoook
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerim :duduk:

Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimet

Kaçma hiç acımayacak 😂😂

Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür 😍 😍

Allah Allah tek çalışan sen misin acaba :duduk:hep bahane, sanki dışarda çalışmayan evde yan gelip yatıyor :63:

:KK4:buraya giriş var çıkış yok :KK70:

Yer miyim hiç bende var mı o göz :cool:

Harikasın ertelemediğin için :sampiyon:

Ellerine sağlık canım 😍
Canıııııım hoşgeldin ve byby bana😂 amma valla süpürdüm sildim evin bi kısmını tembellik ten çıktım😂😂bi eferin alayım😂

İyi aksamlar kızlar Nego Nego hoş geldin ben de burada itirafta bulunduktan sonra yatmadan önce toplamaya karar verdim :KK37:
Bugün neler yaptım;
Sabah önce dağınıklığı topladım
Kahvaltı yapıldı Bulaşık toplandı bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır atıldı 1 makine
Yatak odası oturma odası detaylı temizlik yapıldı
Banyo temizlendi banyodaki halı fircalandi
Yemek yapıldı mutfak toplandı
Makyaj masası düzenlendi
1 poşet kıyafet atıldı :dondurma:

X