- 30 Ocak 2015
- 18.420
- 18.303
- 298
- 29
Anladım ne demek istediginiAyy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama
Relax diye vardı bide bitane var şimdi 4500 civari onlara bakıyorum tam alma arafesinde eşimle aramız limoni oldu yanarım yanarım ona yanarım tühKüçüklerden aldım ben. Link atayım sen yaparsın gibi geliyor bana da
Voit in yan ürünüymüş ben beğendim. Link atamadım kaldırılmış bu satıcıda. Başka modeller de var
Eki Görüntüle 3530006
Dikkat et kuzum eğer tekrarlarsa en yakın eczanede bir bakTansiyon aletim yok malesef
Barışıyor gibi yap aldır geri küsRelax diye vardı bide bitane var şimdi 4500 civari onlara bakıyorum tam alma arafesinde eşimle aramız limoni oldu yanarım yanarım ona yanarım tüh
O değil fiyatları artıyor
Bitmediki işim çıktım mutfaktan.Tahmin etmiştim
Neyse bende oğlumu uyutup sakin sakin hallederim inşallah
Son yarım saat
Bizim alt komşu Türk değilHeh bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama az buçuk ayakkabının pıt pıt sesi oluyor bende. Sanki alttan 1 kere söylenir vurur gibi oldular bana olduğundan eminde değilim rahatsız oldum yürümedim daha da
Barışıyor gibi yap aldır geri küs
Bakalım ya nasip alabilirsekAnladım ne demek istediginionunki nasıldı hiç bilmiyorum görmedim
Gönül alırsan da yatak odana koymayacaksın ki gece sabah erken yürüme şansın olsun alttaki yatak odasına gitmesin sesiBakalım ya nasip alabilirsek
Valla abla çok kötü ense kökümDikkat et kuzum eğer tekrarlarsa en yakın eczanede bir bak
Ensene buz koy soğuk suyla yıka enseni kulaklarını telefonu da bırak sakin uzanmaya çalış gönül.Valla abla çok kötü ense köküm
İlaç geçirir inşallah çok sık kullanmam ilacı o yüzden etki eder diye düşünüyorum
Ben kolay kolay küsmem de bu sefer küseceğim tuttu geri dönüşüm biraz zor gibiBarışıyor gibi yap aldır geri küs
Sağlıklı yaşam spor spor dersin gelirlerseBizim alt komşu Türk değil
hoşgörülü birine benziyor yani eşimin anlatmasına göre
Çapraz alt komşum da türk değil yabancı gelin ama tatlı kadın
Uluslararası apartuman
Yerin varsa al ama ses yapıyor. Üst çaprazda komşunun vardı bana ses geliyordu. Taşındı da artık ses yokKızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Hemde ne aşırı dağılıyor neyse yaparız inşallahBitmediki işim çıktım mutfaktan.
Birazını da sonra yapıcam.
Bi gün bırakınca mutfak çok fena oluyor
AhahahaGarı var garı var işte
Küsünce hemen alırım hiç acımam
Haha bu nasıl benzetmeMete 7 bucukta uyuya kaldı bende yanında bi saat uyumuşum. Sanki otoyolun ortasına yatmısımda bütün arabalar üstümden gecmis gibi mesaj yazarken bile ellerim titriyokendime gelemedim bi saattir
Bi çay kendime getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?