• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar💐
Günlerdir çok yoğunum, giremedim.
İki gündür de ekstra can sıkıntısı, iç daralması...
Herkesin ortak derdi...
Yazasım yok.
İyidir herkes inşallah.
Ben iyiyim.
İkincil travmalarımızla yaşamaya çalışmaya devam.
Görüşmek üzere 🙋🏻‍♀️

SARILARIN FILIZ SARILARIN FILIZ göremiyorum bayandır nerelerdesin abla
Selam

mesai durumum çok değişti, sorumluluk ve ünvanım değişti, yani ekstra iş yükü geldi yeni projeler ile. Halen inşaatı devam eden bir ev düzeni, ağır gripler, anne-baba ayrı yaşamdan dolayı ilgilenmek ayrı ayrı, İstanbul'da aile ziyaretinin bile ciddi bir zaman isteyen bir şey olması, ülkede olup biten herşey ve bir kesimin bunu inatla görmemesi ve kabullenmemesi, sorunları yetmezmiş gibi geçmiş büyük travmatik yanları olan zor evliliğim, erkek annelerine olan antipatik duygularım, anneliği en büyük ya da tek başarı olarak gören bazı kadınlardan, 42 yaş ve bir çok şeyin hem yorgunluğu , hem haklı direnişi.... ve böyle böyle bir çok sebebim var yani, görünmemek için.

ama tek bir özet isteyecek olursan da, iyi niyetli olduğuna inansam da; farklı hayat görüşü, farklı din algısı, farklı siyaset fanatikliği olan her türlü insan ve topluluklardan uzak duruyorum. aksi durumda çok yoruluyorum, yani çok geriliyor, nerdeyse öfke duyuyorum. Bunu ne kendime yüklemek, ne haketse de haketmese de kimseye ya da bir gruba yansıtmamak için uzak kalmayı tercih ediyorum.

umutu uyuttum..
eşim birde işe gitti.
akşama yemek yaptım.
Bulaşıkları makineye dizdim.
çöp attım..
ocak sildim.
oturup dinleniyorum.

Eklentiler

• 1000037762.jpg
    1000037762.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 8
Selam

mesai durumum çok değişti, sorumluluk ve ünvanım değişti, yani ekstra iş yükü geldi yeni projeler ile. Halen inşaatı devam eden bir ev düzeni, ağır gripler, anne-baba ayrı yaşamdan dolayı ilgilenmek ayrı ayrı, İstanbul'da aile ziyaretinin bile ciddi bir zaman isteyen bir şey olması, ülkede olup biten herşey ve bir kesimin bunu inatla görmemesi ve kabullenmemesi, sorunları yetmezmiş gibi geçmiş büyük travmatik yanları olan zor evliliğim, erkek annelerine olan antipatik duygularım, anneliği en büyük ya da tek başarı olarak gören bazı kadınlardan, 42 yaş ve bir çok şeyin hem yorgunluğu , hem haklı direnişi.... ve böyle böyle bir çok sebebim var yani, görünmemek için.

ama tek bir özet isteyecek olursan da, iyi niyetli olduğuna inansam da; farklı hayat görüşü, farklı din algısı, farklı siyaset fanatikliği olan her türlü insan ve topluluklardan uzak duruyorum. aksi durumda çok yoruluyorum, yani çok geriliyor, nerdeyse öfke duyuyorum. Bunu ne kendime yüklemek, ne haketse de haketmese de kimseye ya da bir gruba yansıtmamak için uzak kalmayı tercih ediyorum.
Kolay gelsin işin gücün Rast gitsin inşallah
Oo bayağı doluymuşsun Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah herkesin olaylara karşı duruşu farklı oluyor elbetteki kimisi insanlarla atıyor kimisi köşesine çekilerek
Fanatiklik konusunda şahsen benim görüşüm her ne olursa olsun bir şeyin aşırı fanatikliği her zaman irite ediyor insanı gerçekten ve bazen gerçekten cehalete insan tahammül edemiyor

Back