Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kişi yaşıyor ama bazı zaman var bazı zaman yok

Kızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Aldım duruyor ya koşu bandı. Gündüz ahsen uyuduğu zaman her gün yürürüm diyordum. Öğle uykusunu bıraktı o ara. Akşamları da biraz ayakkabı ses yapıyor diye yapmak istemedim. Sonra diğer odada yapayım dedim ama yoruluyorum akşam olunca da. Amaaaan aldım koydum ben işte

Hangisinden aldın
Bende çok güzel yaparım gibi geliyor ama bilmiyorum bekarken babamın evinde vardı nadiren yürürdüm ama o zaman küçüktüm bende şimdi daha bilinçliyim

Makineye topladım çalıştırdım dünden tepsi ıvır zıvır doluydu mutfağa bugün hiç girmemiştim.

Elde yıkancakların bir kısmını yıkadım gerisi duruyır kızlar yatınca toplarım.

Sorun etmezse altındaki al bizim yukardakinin sesi benim altımdakine kadar gidiyodu onlar bize yazınca bizde yukardakine söylemek zorunda kaldık
Ayy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama

Hangisinden aldın
Bende çok güzel yaparım gibi geliyor ama bilmiyorum bekarken babamın evinde vardı nadiren yürürdüm ama o zaman küçüktüm bende şimdi daha bilinçliyim
Küçüklerden aldım ben. Link atayım sen yaparsın gibi geliyor bana da

Voit in yan ürünüymüş ben beğendim. Link atamadım kaldırılmış bu satıcıda. Başka modeller de var

Heh bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama az buçuk ayakkabının pıt pıt sesi oluyor bende. Sanki alttan 1 kere söylenir vurur gibi oldular bana olduğundan eminde değilim rahatsız oldum yürümedim daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…