- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.630
- 798
Demi ya gaza geldim. Bizim alttakiler sabah akşam demiyorlar bağrış çağrış çoluk çocuk gelinler. Ben mi yürümeyecem beee yarın başlıyorum yürümeye gaza geldimGönül alırsan da yatak odana koymayacaksın ki gece sabah erken yürüme şansın olsun alttaki yatak odasına gitmesin sesi
Sağlıklı yaşam spor spor dersin gelirlerse
Soğuk suyla yıka ense kökünü kafanın tam üstünü falanValla abla çok kötü ense köküm
İlaç geçirir inşallah çok sık kullanmam ilacı o yüzden etki eder diye düşünüyorum
O zaman devam ettirBen kolay kolay küsmem de bu sefer küseceğim tuttu geri dönüşüm biraz zor gibi
Bu taşınabiliyormuş katlanır falan yazıyorGönül alırsan da yatak odana koymayacaksın ki gece sabah erken yürüme şansın olsun alttaki yatak odasına gitmesin sesi
Aynı durumdayım belime polar şal bağladım iyi gelir diyeKarnım fena ağrıyor yarının orucu gidecek belki de
Evet biraz ara vereyimEnsene buz koy soğuk suyla yıka enseni kulaklarını telefonu da bırak sakin uzanmaya çalış gönül.
Bende küsünce alacağım yoksada alasım geliyorAhahahaben var ya bişeyi alsam mı almasam mı diye düşünürüm hani çok gerekli mi falan diye. Küsünce hemen alırım hiç acımam
İşte tam öyle hissediyorumHaha bu nasıl benzetme
Ay inşallah mete gece uykusuna geçmiştir
Afiyet olsun
Daha çabuk çözülsün diye miAynı durumdayım belime polar şal bağladım iyi gelir diye
Ayy abla inşallah öyle çok ses yapmaz bi sordururum ona göre devam ederimYerin varsa al ama ses yapıyor. Üst çaprazda komşunun vardı bana ses geliyordu. Taşındı da artık ses yok
Hadi bee inşallah gitmezKarnım fena ağrıyor yarının orucu gidecek belki de
Demi yaw elim telefona gidiyor böyle bişeylere bakıyorum sürekliBende küsünce alacağım yoksada alasım geliyor
Ay boş bulundumDaha çabuk çözülsün diye mi
İkinci kez okuyunca bende tısladımAy boş bulundum
Peki benim yaptığımAhahahaben var ya bişeyi alsam mı almasam mı diye düşünürüm hani çok gerekli mi falan diye. Küsünce hemen alırım hiç acımam
Ahahaha ay ablam olabilir misinBen küsmüyorım aslında hiç barışmıyorum
Peki benim yaptığımbana verdiği harçlığı geri gönderdim sinirlenip
Oh oh iyi o zamanİşte tam öyle hissediyorumgece uykusu canım normalde de uyku saati 8 8 bucuk arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?