- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.402
- 798
Daha fazlasını isteyecektin pazara markete de uğrayacam diyecektinPeki benim yaptığım bana verdiği harçlığı geri gönderdim sinirlenip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazlasını isteyecektin pazara markete de uğrayacam diyecektinPeki benim yaptığım bana verdiği harçlığı geri gönderdim sinirlenip
Sıkı tutsun çözülmesin diyeDaha çabuk çözülsün diye mi
Geçen avmde fırçalı faraş aldım sırf bu ne şimdi desin diyeDemi yaw elim telefona gidiyor böyle bişeylere bakıyorum sürekli
Sıkı tutsun çözülmesin diye
Ne zaman kurt olucam abla ayaz da yiyorum amaÇok toysun daha. Yediğin ayazlar daha yeterli gelmemiş
Yaa hahaBen küsmüyorım aslında hiç barışmıyorum
Ayy hiç o kıvama gelemiyorum yaaDaha fazlasını isteyecektin pazara markete de uğrayacam diyecektin
Aynı hatayı biz de yaptık gönül sonra bakıyosun ki benimki tavır gururlu bir duruş değil düpedüz salaklık.Ne zaman kurt olucam abla ayaz da yiyorum ama
Abla yaa çok da iyi gelir mınış mınış mis gibi polarSıkı tutsun çözülmesin diye
HaydaaaAynı hatayı biz de yaptık gönül sonra bakıyosun ki benimki tavır gururlu bir duruş değil düpedüz salaklık.
Hele bi de sen almıyosun triple o gidip bişey oluyo öyle kalıyosun.
Tamam diyosun ayaza hazırım
Taktik versene bonus bende hiç küsemiyorumBen küsmüyorım aslında hiç barışmıyorum
YaaaaaSanki öyle dutunmaz be penyezim çıkışı kolaylaştırıyorsun organları mayıştırıp
Oğlanla uyusan gönül gece kalkıp yaparsın belki kuzum ya da aabah erken kalkarsınBen biraz kafamı toplayım ilaç etkisini göstersin yine gelirim inşallah
Oğlumu da uyutayım
Eve bi son çeki düzen verip öyle yatarım inşallah
Bu konuşmaları yaparken karşıma çıkan video