Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Moral bozma sorun yok sağlıklı kaliteli emriyo olması sayısından daha önemli güzel sonuçlanacak inşallahEmbriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Daha yeni başlayıp sonucun iyi olmadığını nasıl anladınız ki İyi olmaya çalışıyorum sero sürece başladık ama sonuç iyi değil bekleyip göreceğiz
Ben bişey yapmıyomZımparayı ne ile yapacaksın küçük zımparala makineleri var onla mı? Yoksa zımpara kağıdı ile mI? Pürüzsüz olmaz ama bence güzel olur
Hayalcim günaydın.Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavrularınaGünaydın gece hiç uyumadık
Arda da hasta ama hiç sesi cıkmadı cocugumun.
Mete sabaha kadar hem sayıkladı hem uyandı saçmaladı ateşten. Bi dakka susmadı hep ıh ıh ıh ne kadar nazlı bi cocuk
Amin abla insallahgeçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavrularına
moralini bozma hayalcim bi tane sağlıklı olsun hamile kalman için yeterli , hem her ay farklı oluyo belki bi dahaki ay daha fazla olurEmbriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Ay yavrum benim yaaa. 1 kaşık bal verince rahatlatıyordu. Bide hastalık zamanı kalorifer peteğini komple kapat odanınArda tam 3 bucuk saattir aralıksız öksürüyo. Ne illet biseymis bu geniz akıntısı ne yapsam gecmedi. Zaten 2 tane havası var alerjisinden dolayı onları verdim alerji ilacını verdim buhar makinesini odasına actım zencefilli limonlu su yaptım ıhlamur yaptım balkona cıktık. Burnunu temizledim 4 kere en son banyoya soktum yok yine devam var mı önerisi olan bu öksürüge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?