Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar buharlı makinayı beğendim 👍🏻 hatta kocam daha çok heveslendi ve o sildi bazı yerleri denemek için 😅hiiiiç ellemedim o temizledi ben kuruladım ne güzel 🥹
Yarın bikaç yeri daha yapmayı düşünüyorum.
Neden kuruladın nereleri kuruladın

18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.

Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense 🥲
Kafan dağılıyor başka şeye odaklanıyorsun. Bugün bende mutfağın tezgahı değiştirdim ordan oraya ordan oraya akşama kadar bitmedi bi

Adamın bir sürü videosuna baktım denk gelmedi ha hiç biri de😂
İranın ünlü tenörü konseleri muazzam
Müzikler genelde farsca 🥰 dili anlamasanda adam içindeki duyguyu sessine çok iyi yansıtıyor sanki anlıyormuş gibi dinliyorsun
Uzun zaman oldu dinlemeyeli 😏
Bende isim hafızası sıfır 🫤bugün denk geldim sesine
Şekerciğim inst kullandıkları müziği nereye etiketliyolar benim dikkatimden kaçtı

İranın ünlü tenörü konseleri muazzam
Müzikler genelde farsca 🥰 dili anlamasanda adam içindeki duyguyu sessine çok iyi yansıtıyor sanki anlıyormuş gibi dinliyorsun
Uzun zaman oldu dinlemeyeli 😏
Bende isim hafızası sıfır 🫤bugün denk geldim sesine
Şekerciğim inst kullandıkları müziği nereye etiketliyolar benim dikkatimden kaçtı
Evet sesi gerçekten çok güzel ruhum dinlendi resmen.

İşaretlediğim yerden herhangi birine basınca müziğe gidiyor. Ama adı çıkmıyor bazısında böyle sayfanın adı çıkıyor
1000053847.jpg

1000053848.jpg

Bugün ✨
Evi havalandırdım✔️
Yatağımızı topladım ✔️
Çöpü çıkardım ✔️
Bebişimin kuruyan kıyafetlerini ütüledim✔️
2 posta makineye çamaşır attım✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
.
Az önce evi şöyle bir dolaştım topladım ✔️
Ev mutfak toplu ✔️
.
Resmen 2 günde patlıcak hale geldim ara ara çok ağır böbrek ağrısı vuruyor yat kalk iş yapıyorum bu durum beni korkutuyor🥺bugün sadece Bi makarna yaptım eşimede Dünden koydum.

Back