Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surmaa vallahi pekbir tembelim buara çaktırmabende camlari kaç aydir silmedim
Ha maşallah yaaa
yarin efoo yazar cam sil diyeSurmaa vallahi pekbir tembelim buara çaktırma
ohoo bayram öncesiymiş bize ceza verir kesin benim vaktim yok yahu.. çalışanim:/
Şeyyy kem küm ocakta yemeğam var dirim Kaçarımyarin efoo yazar cam sil diye
bende kaçarim çünkü vaktim yok çalışanlarin ev düzeni temizliği konu varmi bilmiyrem:)Şeyyy kem küm ocakta yemeğam var dirim Kaçarım
Migi işe başlamayı o kadar çok istiyorum ki burda işe gidip işten dolayı eve çok vakit ayiramayanları okudukça bile heves ediyorumohoo bayram öncesiymiş bize ceza verir kesin benim vaktim yok yahu.. çalışanim:/
Electra diye birinin bir topiği vardı hayranlıkla okudum yazdıklarını maşallah o kadar düzenli ki iş ev eş çocuk birikim düzen insan hayran kalıyor dur bulutum etiketliyim sanabende kaçarim çünkü vaktim yok çalışanlarin ev düzeni temizliği konu varmi bilmiyrem:)
Efooo Acep yermi çalışma bahaneni çalışanların evini puhh götürmüyor degilmi diye azarlamasın şimdiden kaçalım atlabende kaçarim çünkü vaktim yok çalışanlarin ev düzeni temizliği konu varmi bilmiyrem:)
eve vakit ayıramiyorum çok zor oluyorMigi işe başlamayı o kadar çok istiyorum ki burda işe gidip işten dolayı eve çok vakit ayiramayanları okudukça bile heves ediyorum
Sanki ise başlasam evde de daha aktifleşicem gibime geliyor ama tabi evli değilken bile ise giderken başka hiçbir şeyle uğraşamıyordum yorgunluktan :/
takipteyim ben elecdayi çok takdir ettim. çok başarılı bir kadin. iki çocuk annesi. onun hayati film şeridi gibi geçiyor gözüme
Saçları kazımakÖdev şahane ama benim saçlar topla topla bitmiyor ki her gün yapıyorum ben bu ödevi :) nefret ediyorum saç görmekten yerde halıda bir çaresi varsa söyleyin hatunlar
Halı kalınsa aradaki kılları anca halı fırçası alıyorSüpürgenin fırçasıyla süpürünce yermez mi ki ya benim ayrıca fırçam yok
Ahah aslında kökten çözümS
Saçları kazımak
çaresi yok bence benim kızın saçlarıÖdev şahane ama benim saçlar topla topla bitmiyor ki her gün yapıyorum ben bu ödevi :) nefret ediyorum saç görmekten yerde halıda bir çaresi varsa söyleyin hatunlar