Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç gündür dışarıdaydım. Bulaşık makinesi çamaşır makinesi yok servise gitti. Evde minimum düzeyde duruyorum ahahaha bugün aşırı soğuk öyle böyle değil evdeyiz. Pek bir şey yapmadım gibi

Yatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Küçük banyo klozeti ve lavabosunu yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Ahsene kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım
Bulaşıkları yıkadım
Kendime kahvaltı hazırladım, bulaşıkları yıkadım
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını topladım oyuncakları falan
Oturma odasını robot süpürdü
Diğer odaları ben süpürdüm
Ahsenin şifonyeri düzeltmiştim dolabın bi tarafını daha düzelttim battaniyeleri falan çok iyi oldu böyle
Dolabın sol tarafı kaldı orayı da bugün yapcam ama ahsenle zor olur gibi ya akşam yaparım ya da bakalım fırsat bulursam ahsen uyumadan da yapabilirim
Oyuncakları falan bi eleyip tekrar düzenlemem gerek karıştı bayadır bakmıyorum

Birkaç gündür geç uyuyurum. Bugün işyerinde uyukladım hep, hiçbir şey yapamadım pazartesi de yerime biri başlayacak o yüzden yarın tüm işlerimi toparlamam lazım. İzne ayrılmak için son 2 haftam
Akşam yemeğim yok. Kuru fasulye pilav yapacağım. Bir de portakallı kek istedi canım. Onu yaparım çayın yanına.
Makineye çamaşır atacağım.
Biraz da katlanacak çamaşır var erinmezsem onları katlarım

Ben biraz fazla içime atmışım bazı şeyleri demek ki abla . Bonus sağolsun farketmemi sağladı . Bugün daha iyim sağolasın. Dediğiniz gibi kullanıp geçicem yapacak bişeyim yok.

Senin durumuna da çok üzüldüm abla Allah kolaylık versin. Sana eşin haberin bile yokken ne diye kızdı hiç anlamadım ona da Allah akıl fikir versin.

niye kızıcak , huysuzluğundan hemde babamada fidan almıştım oda o akşam köye gidecekti , gitseydik babamın fidanını alırdık demiştim onu söylüyo tutturdun gidemedik babamın fidanı kaldı diye o yüzden gitmişmiş bahane arıyo işte canı sıkıldı tabi arabaya sanki ben onun düşmanıyım istermiyim öyle bişe olmasını
bende dedim sen namazlarını ne zamandır düzenli kılmıyosun başından bela eksik olmuyo geçen günde emniyet şeridine girmiş ordanda 6 bin küsür ceza 15 gün içinde ödeyince 4 bin küsüre düşürmüşler

kursun iyi oldu senin için sevindim, bizimle de paylaş lütfen neler yaptığını. Benim yaşadığım yer de olsaaa bir de zamanım olsa bende çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…