- 13 Mart 2019
- 13.323
- 44.164
Hadi bismillahYok oturdum biraz sonra da
içim geçmiş koltukta şimdi kalktım
Hadi bismillah
Amin hepimizinkini inşallah
Ben biraz fazla içime atmışım bazı şeyleri demek ki abla . Bonus sağolsun farketmemi sağladı . Bugün daha iyim sağolasın. Dediğiniz gibi kullanıp geçicem yapacak bişeyim yok.ya boş ver senin canından önemlimi altı üstü deterjan ve bez parçası yer bezi yap eskisin ,küçük şeyler için canını sıkma lütfen biz pazar günü arsaya fidan dikmeye gidecektik çok yağmur yağdı gidemedik eşim pazartesi günü çalışan elemanlarıyla gitmişler dönüşte araba çamura batmış oda zorlamış arabayı çıkıcam diye arabanın bi yerlerini parçalamış en az 50 bin masraf çıkar diyo oğlum eşimde o akşam bana demediğini bırakmadı halbuki benim gittiğinden bile haberim yok
bende kızıdım koskoca adamsın arabayı zorlıyacağına bi çekici çağırsaydın dedim yaptığı hatayı bana maal etmeye çalışıyo
bu daha yeni gelmiştiRahatsız olduysanız yazmam olur biter
Şimdi baktım da arka sayfayabu daha yeni gelmişti
Ne oldu ki gitti
niye kızıcak , huysuzluğundan hemde babamada fidan almıştım oda o akşam köye gidecekti , gitseydik babamın fidanını alırdık demiştim onu söylüyo tutturdun gidemedik babamın fidanı kaldı diye o yüzden gitmişmiş bahane arıyo işte canı sıkıldı tabi arabaya sanki ben onun düşmanıyım istermiyim öyle bişe olmasınıBen biraz fazla içime atmışım bazı şeyleri demek ki abla . Bonus sağolsun farketmemi sağladı . Bugün daha iyim sağolasın. Dediğiniz gibi kullanıp geçicem yapacak bişeyim yok.
Senin durumuna da çok üzüldüm abla Allah kolaylık versin. Sana eşin haberin bile yokken ne diye kızdı hiç anlamadım ona da Allah akıl fikir versin.
Adına aden yazıp kendini tanıştırıyor sonra sero 27 yaşında aden mi olur deyince gerçek adım mı o gibisinden bir şeyler yazdıbu daha yeni gelmişti
Ne oldu ki gitti
kursun iyi oldu senin için sevindim, bizimle de paylaş lütfen neler yaptığını. Benim yaşadığım yer de olsaaa bir de zamanım olsa bende çok istiyorumİyi günler kızlar
Kursum başladı
Yerli malı haftası için okula gittim
Eve geldiğimde küçük oğlum odasını boyamış gelince temizledim bir daha kv ile bırakmam bugün öyle gerekti
çay içeceğim sonrasında akşam yemeğini hazırlarım