Teşekkür ederim evet elimden geldiğince yapıyorum, tığ biliyorum şiş bilmiyorum bakalım arkadaşımın komşusu öğretecek şişELine sağlık ne güzel olmuş minik minik örmüşsün seviyosun demek örgüyü
hoş geldinizHosbulduk bende topiginize üye olabilirmiyim...
Ay düştün mü bataklığa
Havalardandır kasvetli kapalı havalar insanın ruhunu daraltıyo. Hava almak iyi gelir inşallahGünaydın hayırlı sabahlar eşime kahvaltısını hazırlayıp gönderdim hiç keyfim yok bu aralar niyeyse dün akşam okudu eşim içim sıkılıyordön dolaş her gün aynı şeyler 2 otobüs olmasa anneme giderdim ama yol yoruyor artık ayaktada duramıyorum otobüste bugün komşumla buluşma planı yapmıştık inşallah birşey çıkmazda az yürüyüş yapar açılırım
E bacım uyarmışlar seni o kadar
Hahahaha belertmek değil yaO gözleri niye belertiyon. Nemiz varmış gül gibi kayserimiz
bizde çarşamba günleri eşim kuruluş osmanı izler oturma odasında, ben salonda başka bişe izlerim oğlum da genelde mutfakta tabletten bişeyler açar ayrı takılıyouzToplarız diyen adam çekirdek çitliyor bizide tv odasından kovdu neymiş dizisi varmış(içine babanne kaçmış)
Hayaldi kısa sürdü ona üzüldüm
Limonsuzum kuzum arkaşlarımız yazmış. Üzülmeye, düşünmeye değmez. Gerçekten canımız sağolsun gerisi hallolurDoğru diyorsunuzEşime de bişey demiyim artık. Ben de düşünmemeye çalışayım. Olmadı dediğiniz gibi siler siler yıpratırım elimden çıkmış olur Size yazmasam düşünüp dururdum
Evet canım çok yazdılar sağolsunlar uğraştırdım hep herkesi sulugözlülüğümleLimonsuzum kuzum arkaşlarımız yazmış. Üzülmeye, düşünmeye değmez. Gerçekten canımız sağolsun gerisi hallolur
alınmış alınmıştır ziyan olmaz hiç bir şey. O bezler de, deterjanlar da, mutlaka işe yarar. Evde silinecek bir sürü yer var. Kullanırsın mutlaka
ya boş ver senin canından önemlimi altı üstü deterjan ve bez parçası yer bezi yap eskisin ,küçük şeyler için canını sıkma lütfen biz pazar günü arsaya fidan dikmeye gidecektik çok yağmur yağdı gidemedik eşim pazartesi günü çalışan elemanlarıyla gitmişler dönüşte araba çamura batmış oda zorlamış arabayı çıkıcam diye arabanın bi yerlerini parçalamış en az 50 bin masraf çıkar diyo oğlum eşimde o akşam bana demediğini bırakmadı halbuki benim gittiğinden bile haberim yokAğlıycam sinirimden efser öyle bi haldeyim. Salaklığıma doymayayım. Biri güzel çıksaydı bari gam yemezdim. Hepsi kötü çıktı.