O benim gerçek ismimmi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim gerçek ismimmi sizce
1 eski üye olsam.derdim.A Adet Eski bir üyeye benziyorsunuz şak diye aramış topikleri bulmuşsunuz hala devam ediyor mu diye.
Bu yönlendirmeyle akıl hocasıyla olacak iş değil.
Bu topik aktif görünür ama diğer sorduklarınız değil.
Yeni üyelik almanız bizi ve kimseyi ilgilendirmez.
Bizi rahatsız edecek tek şey eski bir üyenin yeni biri gibi gelip hiç tanışmıyormuş gibi konuşması davranması olur.
Bu sorgulamam da bu yüzden.
Evet ya iyiymiş sevdim ancak akşamları oynayabilirimAy düştün mü bataklığa
Havalardandır kasvetli kapalı havalar insanın ruhunu daraltıyo. Hava almak iyi gelir inşallah
Bana yapma etme demeyin daha çok merak ederimE bacım uyarmışlar seni o kadar
Mete gece uyanıyo ya şeytan dürtüyo alıp telefonu azcık oynasam mı diyeEvet ya iyiymiş sevdim ancak akşamları oynayabilirim
Ne oynuyorsunuzMete gece uyanıyo ya şeytan dürtüyo alıp telefonu azcık oynasam mı diye
Döner efsanesi düştüysek beraber mi düşelim bataklığaNe oynuyorsunuz
Bende, ayaklarıma limon sürdüğüm zaman daha çok şırıltı olmuştu viks sürdüğüm zaman daha iyi geliyorŞekerçiğim limonu yaptım benim şırıltı durmadı
Neden bahsediyorsunuz ben ne kaçırdımBende, ayaklarıma limon sürdüğüm zaman daha çok şırıltı olmuştu viks sürdüğüm zaman daha iyi geliyor
şırıltı işteNeden bahsediyorsunuz ben ne kaçırdım
Ay o viks degilmiydi yada sirke limonu duymamıştımşırıltı işte
Burun akıntısı için sweetgirlcandy ayaklarınıza
limon sürün iyi geliyor yazmıştı.
Dün akşam Efser denemiş muhtemelen ki şırıltı devam diyor
bende daha önce yapmıştım. tam tersi daha çok şırıltı oldu
HHaha ay bende ne diyorum limonu bende duydum denemedim hic. Cocukların ayagının altına zeytinyaglı sarımsak sürerim bende ateşte öksürükte iyi geliyoşırıltı işte
Burun akıntısı için sweetgirlcandy ayaklarınıza
limon sürün iyi geliyor yazmıştı.
Dün akşam Efser denemiş muhtemelen ki şırıltı devam diyor
bende daha önce yapmıştım. tam tersi daha çok şırıltı oldu