- 2 Ağustos 2013
- 35.065
- 106.261
Bakiyim bi emin olamadım da oynar dururum diyeEvet döner efsanesi adı ahahsh cok pis bagımlılık yapıyo
Ya canını sıkmaya deger mi limonsuz bez illa ki bi yerde kullanırsın. Boşver sen her seyden degerlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakiyim bi emin olamadım da oynar dururum diyeEvet döner efsanesi adı ahahsh cok pis bagımlılık yapıyo
Ya canını sıkmaya deger mi limonsuz bez illa ki bi yerde kullanırsın. Boşver sen her seyden degerlisin
Evet biliyorumAhahahahahah yok kııız İç Anadolu bebesiyim ben her türlü laf var
Ben Kayseride doğdum biliyon mu dedim miydi
Sakın indirme iş güç yapmazsınBakiyim bi emin olamadım da oynar dururum diye
O gözleri niye belertiyon. Nemiz varmış gül gibi kayserimizBen de Kayseri’de doğdum ne çokuz maşallah
Benim için yılbaşının bi önemi yok sadece yıl dönüyor o yüzden önemli olan hediyeleşmek diyemicemmmm ama tokalar güzel olmuş emeğine sağlıkkkBugün pek bakamadım buralara, mutfak çaydan kalma, ev temiz ufak tefek şeyler yaptım gelince. Biraz ütüm var. Ama uyuyacağım şimdi sabah erken uyanırsam hallederim. Benim pek ybaşı kutlaması yapma adetim yoktur. Evde ailemle geçirirdim hep, bu yıl da eşimle kendi evimizde olacağız. Her yıl annemlere ufak tefek çoraplar alırdım. Haftaya üni arkadaşlarımla buluşacağım bu akşam onlara şöyle tokalar ördüm. Önemli olan hediyeleşmek de aslında. Nasıl olmuş sizce? İyi geceler bu arada
Biz silcez biraz oynayalım da shshhs sende öyle yaparsınBakiyim bi emin olamadım da oynar dururum diye
Güzel olmuş hoş bi hatıraBugün pek bakamadım buralara, mutfak çaydan kalma, ev temiz ufak tefek şeyler yaptım gelince. Biraz ütüm var. Ama uyuyacağım şimdi sabah erken uyanırsam hallederim. Benim pek ybaşı kutlaması yapma adetim yoktur. Evde ailemle geçirirdim hep, bu yıl da eşimle kendi evimizde olacağız. Her yıl annemlere ufak tefek çoraplar alırdım. Haftaya üni arkadaşlarımla buluşacağım bu akşam onlara şöyle tokalar ördüm. Önemli olan hediyeleşmek de aslında. Nasıl olmuş sizce? İyi geceler bu arada
Ay bana demeyin öyle sakın falan daha çok merak ediyorum ahsenle oynayamam da gündüz bakcam bi yaEvet biliyorum
Sakın indirme iş güç yapmazsın
Eline sağlık çok güzel olmuşBugün pek bakamadım buralara, mutfak çaydan kalma, ev temiz ufak tefek şeyler yaptım gelince. Biraz ütüm var. Ama uyuyacağım şimdi sabah erken uyanırsam hallederim. Benim pek ybaşı kutlaması yapma adetim yoktur. Evde ailemle geçirirdim hep, bu yıl da eşimle kendi evimizde olacağız. Her yıl annemlere ufak tefek çoraplar alırdım. Haftaya üni arkadaşlarımla buluşacağım bu akşam onlara şöyle tokalar ördüm. Önemli olan hediyeleşmek de aslında. Nasıl olmuş sizce? İyi geceler bu arada
Bakta görAy bana demeyin öyle sakın falan daha çok merak ediyorum ahsenle oynayamam da gündüz bakcam bi ya
Kalkıyor kalkmaz mı yaa. Bayadır uyku düzenim bozuldu ya. 12-1 de uyurdum şimdi yok en erken 2 bazen 3-4 buluyor. Sabaha tabi ruh gibi kalkıyorumSen niye uyumadın sweetgirlcandy ahsen erken kalkmıyor mu
Bugün pek bakamadım buralara, mutfak çaydan kalma, ev temiz ufak tefek şeyler yaptım gelince. Biraz ütüm var. Ama uyuyacağım şimdi sabah erken uyanırsam hallederim. Benim pek ybaşı kutlaması yapma adetim yoktur. Evde ailemle geçirirdim hep, bu yıl da eşimle kendi evimizde olacağız. Her yıl annemlere ufak tefek çoraplar alırdım. Haftaya üni arkadaşlarımla buluşacağım bu akşam onlara şöyle tokalar ördüm. Önemli olan hediyeleşmek de aslında. Nasıl olmuş sizce? İyi geceler bu arada