Düzenli Evimiz & Hayatımız

er
Küçük yer olması nedeniyle çok trafik yok çevirme yerleri de belli burada o yüzden onemsemiyorlar
babası kızdı bir daha cesaret edemez oğlum Anahtarı da sakladım zaten
erkek çocukları küçük yaşta arabaya meraklı oluyolar , biz ilk arabayı aldığımızda 16 yaşlarındaydı ehliyeti alana kadar bizimkide bi kaç sefer kaçırdı

selam hanımlar

güzel bir hafta diliyorum size, ben haftasonunu güzel geçirdim derken, gece gece kaynanam ve eşim tüm modumu düşürdü neyse Allah bırını yanına alsın bır an once, bırıne de akıl fıkır versın dıye dua edıyorum ınanın.

cuma aksam zaten gec cıktım, elımde laptoplar esyalar. yemek falan. esım , enıstesıne yardıma gıttı, cumartesı sabah erken.

ben guzelce uyudum
2 haftalık utu vardı onu yaptım
kedımle ılgılendım, hasta halen malum bıraz
camasır makınasının deterjan gozu
aırfy ve mıkrodalga detaylı temızledım
camasır

bolca dınlendım fılm ve dızı ızleyerek.

pazar gunu
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabı iç dış temizlik
detaylı banyo wc temızlıgı
ev temızlıgı derken ancak cıktık esımle , zaten 3 de geldı. gunduz.

babama yemek goturdum, cay ıcıp hızlıca kalktık yolda araba arıza yaptı annemlere de ancak gıttık

tıyatro cok guzeldı, cok begendık, anneme gecıp yemek yedık, caydan sonra kalktık gece geldık eve.

nısan ayından bu yana esım ıkı kez pazar evde oldu, bırı yegenının nişanı ıcın gecen haftalarda, bırı de buydu.

ıslerım asırı yogun, haftasonu da telefondan bıraz calıstım, ay sonuna kadar ve ocak sonuna kadar asırı yogun olacagım. Chrıstmas tatılı bıtınce, benım sevkıyatlar baslar.

haftasonu yemek yapmadım, bu hafta da bır kac gun yapmayacagım, esım bıraz ugrassın hem ıslerım cok yemekle falan ugrasmak ıstemıyorum aslında bıraz ceza olarak. ıs cıkısı da botoks kontrolumu halledecegımş kac gundur gıdemedım. bu hafta arkadasımla bulusmak, botoks vs kontrollerımı yaptırmak, ıslerımı daha hızlı yapmak ıcın ofıste calısmak derken; eve gec gıdıp onunla hep cok muhatap olmamak , hem de ona yuk vermek ıstıyorum

aksam eve gıdınce egılmeden , ıs yapmadan erken uyumaya calısacagım, botoks gunlerı dıkkat etmek gerekıyor sureyı uzatıyor bu onlemler. yarın sabah camasır yıkar ve camasırlıktakılerı katlarım.

yogunluktan duzenlı burda olamıyorum, bari genel ve toplu hafta bılgılendırmesı yapmıs olayım, tek mesajda :)))

herkese güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum ve bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarımızın geçmesi içi, önce şifa için dua ediyorum herkese.
benden size gelsin,

bir kaç gündür çok dinliyorum, kendime nergiz aldım en sevdiğim kokudur, koklaya koklaya eve döndüm dün ve kulağımda bu şarkı....

Sakin kafayla iş yapim diye mi tek bırakıyosunuz çok tatlısınız ha
jjjjjjjjjjjjjjjj-gif.1318379

🪆Yatağımı ve yatak odasını süpürdüm
🪆Halıyı kıvırdım yerleri sildim
🪆DOlapların altlarını süpürdüm
🪆Camını sildim
🪆Tozlarını aldım

🪆Oğlanın odasını yatağını topladım çok dağınıktı
🪆Bazayı çektim odayı süpürdüm sildim
🪆Camını sildim
🪆Tozlarını aldım

Hastalanacagim sanırım
dün çatının kapısını açmışlar gece bir titreme ile uyandım ev buz gibi olmuş tu küçük oğlumun yanına yattım ısınınca uyumuşum sabah zor uyandım gün boyu da baş ağrısı ve mide bulantısı vardı uyudum ilkindi sonrası iyi geldi
Yemek yok onu halledeyim

X