- 12 Haziran 2019
- 18.060
- 109.433
- 36
Son zamanlarda kendime çok yükleniyorum bonusum. Farkında değilmişim ondan ilk olumsuzlukta tökezledim demek kiKim dört dörtlük guzum benim evi ve çocukları kusursuz idare edicez diye yaratılmadık gücümüz kadar yapıcaz.
Allahın yüklemediğini biz niye yükleyelim? Başkasına niye al yükle diye izin verelim?
Ay ney oyun muuBenimki de hep sabah kalkıyo uyuyamadım hic diyo gece horlayan bendim sanki
Ahahah ay kankam meteyi uyuturken oynadım yeter. Onla oynamaktan ne buraya ne baska biseyr bakıyorum
Sana sormuyorsa söylemek zorunda değilsin ki erkekler bu gibi şeylerlede pek ilgilenmez sorarsa kullandım beğenmedim başka çözüm yollarına bakacağım dersin olur biter kendini bu kadar baskı altına alırsan karşı tarafta bunu ince noktan olarak bilir seni ordan yaralar.yapma sen harika bir kadınsınDoğru diyorsunuzEşime de bişey demiyim artık. Ben de düşünmemeye çalışayım. Olmadı dediğiniz gibi siler siler yıpratırım elimden çıkmış olur Size yazmasam düşünüp dururdum
Limonsuzum çayım. Kendine asla öyle deme. Biz kadınlar her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olmayınca da olmuyor ne yapalım canımızdan kıymetli mi. Senin canın başka şeylere sıkılmış da bunlar tuzu biberi olmuş gibi. Sen değerlisin kıymetlisinO kadar moralim bozuldu ki mesajlarınıza bile gülemedim. Kendimi de salak gibi hissediyorum nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye. Aslında yanlışlık da değildi, camları silmek için beze ihtiyacım vardı ve aynı marka olduğu için cam bezleri de güzeldir diye düşünmüştüm. Yorumları da çok güzeldi.
Aynalarda denedim ve hep su lekesi bıraktı. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki hiç enerjim kalmadı
Sağol efserim bi yere yazıcamSana sormuyorsa söylemek zorunda değilsin ki erkekler bu gibi şeylerlede pek ilgilenmez sorarsa kulladım beğenmedim başka çözüm yollarına bakacağım dersin olur biter kendini bu kadar baskı altına alırsan karşı tarafta bunu ince noktan olarak bilir seni ordan yaralar.yapma sen harika bir kadınsın
Sana bir dua öğreteyim
Ya Rab noksanım seninle tam olmak için
Beni sen tamamla yetemedimde yetiş
Biz noksanız kuzum bir kul olarak bunu kabullenmemiz lazım ancak Allahla tam oluruz var oluruz o yol gösterir bizde giderizSağol efserim bi yere yazıcam
Ay komik atıyordum şaşırmış mıyım bakıyım
Elbirliğiyle ağlatacaksınız bu akşam yaLimonsuzum çayım. Kendine asla öyle deme. Biz kadınlar her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olmayınca da olmuyor ne yapalım canımızdan kıymetli mi. Senin canın başka şeylere sıkılmış da bunlar tuzu biberi olmuş gibi. Sen değerlisin kıymetlisin
Bende diyorum bu kız ne kadar elit ki ilk defa duymuş gibi şaşırmış sksjsjsAy komik atıyordum şaşırmış mıyım bakıyım
Ahahahahahah yok kııız İç Anadolu bebesiyim ben her türlü laf varBende diyorum bu kız ne kadar elit ki ilk defa duymuş gibi şaşırmış sksjsjs
Yok ağırmış kokusu yorumlarda çoğu kişi yazmışAnaaaa seninki de mi sahte çıktı
Evet döner efsanesi adı ahahsh cok pis bagımlılık yapıyoAy ney oyun muu
Ya canını sıkmaya deger mi limonsuz bez illa ki bi yerde kullanırsın. Boşver sen her seyden degerlisinElbirliğiyle ağlatacaksınız bu akşam yaiyi varsınız gerçekten
Tüh tüh yaYok ağırmış kokusu yorumlarda çoğu kişi yazmış
Çok şükür iyi olsun daİyi canım soranlara selam söyle demişti.
Canım ya sağolYa canını sıkmaya deger mi limonsuz bez illa ki bi yerde kullanırsın. Boşver sen her seyden degerlisin
Bebek nasılİyi canım soranlara selam söyle demişti.
Yaa sende selam söyle konuşursan özledimİyi canım soranlara selam söyle demişti.