Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kim dört dörtlük guzum benim evi ve çocukları kusursuz idare edicez diye yaratılmadık gücümüz kadar yapıcaz.

Allahın yüklemediğini biz niye yükleyelim? Başkasına niye al yükle diye izin verelim?
Son zamanlarda kendime çok yükleniyorum bonusum. Farkında değilmişim ondan ilk olumsuzlukta tökezledim demek ki

Doğru diyorsunuz Eşime de bişey demiyim artık. Ben de düşünmemeye çalışayım. Olmadı dediğiniz gibi siler siler yıpratırım elimden çıkmış olur Size yazmasam düşünüp dururdum
Sana sormuyorsa söylemek zorunda değilsin ki erkekler bu gibi şeylerlede pek ilgilenmez sorarsa kullandım beğenmedim başka çözüm yollarına bakacağım dersin olur biter kendini bu kadar baskı altına alırsan karşı tarafta bunu ince noktan olarak bilir seni ordan yaralar.yapma sen harika bir kadınsın
Sana bir dua öğreteyim
Ya Rab noksanım seninle tam olmak için
Beni sen tamamla yetemediğinde yetiş

Son düzenleme:
Limonsuzum çayım. Kendine asla öyle deme. Biz kadınlar her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olmayınca da olmuyor ne yapalım canımızdan kıymetli mi. Senin canın başka şeylere sıkılmış da bunlar tuzu biberi olmuş gibi. Sen değerlisin kıymetlisin

Sağol efserim bi yere yazıcam

Elbirliğiyle ağlatacaksınız bu akşam ya iyi varsınız gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…