- 12 Haziran 2019
- 18.094
- 109.607
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocam normal zamanda da dert etmez o yüzden kv teşekkür ediyorum ilk defa doğru bir eğitim vermiş Ayrıca kp yemeğini salatası kendi yapardı biz o levele gecemedikBen senin yerine de söyledim kardeşim
Kocamı en en çok sevdiğim an yemeği dert etme dediği an olabilir
Benim de aynı satıcı.CafeDeMarka satıcı adı.
Duşakabinim yok. Başka yerlerde denedin.
Biraz daha farklı yerlerde deneyeyim ya iyice moralim bozuldu
Ne güzel oluyor demiBenim duşakabinde öyle pldu karbonat sirke tepkimesi gibi kıpırdadı
Video atılmıyor. Pembe olan kireçte kıpırtı olmadı bende. Mavi olan da olmuştu.Ya yok hiçbir kıpırtı yok.
Buraya video çekip atılıyor mu? Pembe olan sizinkiyle aynı mı akıcılığı acaba
Ahahahah kendim yapmamBaşkasına akıl verirken nasıl da akıllı heleee
Olmadıkça temizliyorsun her yeriÇok sinir oldum ben iş yapmaya gidiyorum.
Neyse iyi oldu çünkü en güzel sinirliyken iş yapabiliyorum
Evet izlerken içimin yağları da öyle eriyo gibi oluyorNe güzel oluyor demi
Bonusun dediği içmemiz lazımEvet izlerken içimin yağları da öyle eriyo gibi oluyor
Ben sürekli dolanıyorum dolanmadıysan gel dolanalımÇeyrek geçe kalkalım mı canım. 1 saat bi dolanalım evin içinde
Ssero da çıkaramıyo lekeleri demisti aynı yerden mi aldınız acabaUlan benimkinin içine farklı bişey mi koyup gönderdiler. Tam sinir olmalık ya
Tabi canım saeco sm6580/10ilknurrr22 kahve makinenin modelini alabilir miyim acaba
Canım yeni gördüm mesajıÇeyrek geçe kalkalım mı canım. 1 saat bi dolanalım evin içinde
Bonus bu ne böyle ne değişik bir şey
Derz aralarında pembe olan kıpırtı yaptı çok yazdınız akşam mavi olanı duşakabinde deneyeyim bi kıpırtı pıtırtı olacak mıVideo atılmıyor. Pembe olan kireçte kıpırtı olmadı bende. Mavi olan da olmuştu.
Sen deneme bence dokanmasın.Derz aralarında pembe olan kıpırtı yaptı çok yazdınız akşam mavi olanı duşakabinde deneyeyim bi kıpırtı pıtırtı olacak mı
Bu topik halen devammi
Bu topik halen devammi