Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de açıyorum. Meryem ve Yusuf suresini de çok dinliyorum
ben de yıllardır İNŞİRAH suresini çok severek dinlerim
kitabını da almıştı arkadaşım.

çok farklı bir dua ve kitap niyeyse.

camiler içerisinde SÜLEYMANİYE sadece böyle etki eder mesela bana.

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar

umarım herkes iyidir, geçmişi okuyamıyorum tek tük bazı mesajlar o an dikkatimi çekmiş oluyor kusura bakmayın lütfen

hatta 1-2 gündür giremedim bile foruma, yemeğe bile çıkmadan çalışıyorum buaralar ve bir dönem daha böyle olacak gibi, hatta geç çıktığım da oluyor, eve gidiyorum ekstra yemek ve ev işleri daha yoğun oluyor bu dönemde haliyle.

sadece nerdeyse 2 sene olacakken, arkadaşımla buluşmuş olmanın güzelliği oldu. ofiste bir arkadaş, bana daha çok görev verildikçe, tek insan olma isteği, alışkanlığı ve 50 yaşında olmasına rağmen saçma hırsı ve egosundan dolayı resmen delirtiyor beni. tartışmamak için kendimi kontrol ediyorum, abuk sabuk bir sürü şey yaşıyorum. eşim zaten, ballı lokum maşallah illa beni çok yükseltecek bir saçmalık yapar. bu tempoda güzel olan, kedimin biraz daha iyileşiyor olması, ilaçları, mamasını ne kadar ve nasıl yedi vs derken onun bakımı da ekstra bir sorumluluk oluyor tabi.

kaşlarım döküldü, tutmadı, yaptırmıştım, onun rutüş var, sonraki gün botoks için var. onları halledeceğim.

dün akşam tavuk haşladım çorba yaptım
akşam snitzel falan yemek yaptım
çöpleri çıkardım
kedinin tüm bakımları falan
elde çok bulaşık yıkadım makina doluydu yıkanıyordu
yoresel peynırımız de bozulmasın dıye makarna yaptım yemeklerın yanına eklerım
1 kılo kıymadan tantunı gıbı yaptım hem makarna ustlerıne falan kullanmak ıcın buzluga kaldırdım hem de kabagım vardı buzluktan cıkarıp onunla yemek yaptım
patates yemegım var derken 2-3 gun yemek konusunda rahatım. ben de ıslerımı halleder eve gıdınce yemekle ugrasmam.

camasır ve utu ısım var, esımden yardım alacagım hatta.

o haftasonu agvaya gıder mı bılmıyorum pazar aksam olmadan tıyatro bıletımız var. ben gıtmem zaten, ev temızlerım.

benim bu haftalık ıslerım ve durumum boyle. herkese kolay bir hafta diliyorum

Bogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum
geçmiş olsun efser , bende daha yeni iyileşiyorum burnum yara oldu silmekten kanıyo artık silerken

günaydın,hayırlı sabahlar

bizimde işyerinde ofislerimiz konteynerdan onlar eski diye kaldırıyolar bizimkide kaldırırken altı kenardan açıldı eşyalarımız içinde her şey perişan oldu şimdi yeni bi yer vericekler bekliyoruz sabah çay bile demleyemedim arkadaşın yanına gittim orda içtim sinir stresten başım ağrıdı

Yatakları topladım evi havalandırdım
Makineye çamaşır artım
Ev halkı bana kahvaltı hazırlatmadı herkes biz yaparız diyip evden çıktılar
Sonra eşim simit getirmiş onula beraber kahvaltı yaptık
Kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşık makinesini boşaltım
Bulaşıkları yıkadım
Süt gelmişti yoğurta vardı bozulmasın diye sütlaç yaptım

tenceresini ıslattım sütlaçlar soğurken az uzanayım dedim biraz dinlenip sonra çamaşır serip
Sütlaçları yerleştireyim birde o tencereyi yıkayayım

10 ders değil 14 ders olması lazım. Zaten başlangıç eğitimi 10 değil, 14 ders saati. İsterseniz otomatiğe geçiş yapabilirsiniz bu +4 de

Senin dediğin çoğu şeyi zamanı gelince ya yaşıyorum ya hissediyorum. Bu normal ve geçicinin de öyle olacağını düşünüp bi nebze rahatlıyorum şuan.
İyi ki varsın bonus
İyiki varsınız

4 hak var sadece ilk kayıtta

2. kayıtta da 4 hak veriyorlar.

sanıyorum 5-6 sene öncesinde bu hak 5 +5 oluyordu. zaten içerik de çok farklıydı 2 park bile yeni geldi mesela sınavlarda
2.kayit değil o aslında. Aynı dosya çünkü. 4+4 direksiyon hakkınız var. +4 un ücreti oluyor sadece

Aaa kötü olmuş yaaa

10 ders değil 14 ders olması lazım. Zaten başlangıç eğitimi 10 değil, 14 ders saati. İsterseniz otomatiğe geçiş yapabilirsiniz bu +4 de
hayır bizim 10 ders oldu

hep 10 ders veriyorlar

5 gün haftaiçi sonraki hafta da 5 gün...

dersler 1,5 saatlik oluyor her zaman

otomatiğe geçiş oluyor aynen evet ama arabımız manuel. eşim otomatik kullanmıyor koy yolları, daglık tepelık, manuel arabayı kontrol etmek daha kolay oluyor herkese . otomatık trafıkte kolaylık oluyor tabı . otomatık bır araba alamam tekrar. bu eskı arabayı bıle 2 sene sonra borcla ancak.

eve cok harcıyoruz, ev bıtmeden olmaz şu an manuel olsa da daha yeni bir arac. 19 yasında kangoo :)))

Hastanede kavga var

Hasta diyor ki fizyoterapistti mi beğenmedim.baskasini verin görevli diyor ki başkası olmaz olursa da diğerlerinin hasta boşlukları olması lazım oraya geçirelim...bu sürede beklersiniz ...hasta diyor ki olmaz ben başladım yarim kalmasın

Fizyoterapist geldi neden beni beğenmediniz diye bir edası bir ukaliligi var bağırıp çağırıyor neymiş hareketleri yapamıyormuş zaten yapamadığı için geliniyor fiziğe... görevliler döndü bu seferde fizyoterapisti sakinlestiriyorlar ....başka hasta geldi çok sert konuşuyorsun bağırıp çağırıyoriyorsun dedi iyice delirdi fizyoterapist

Dersler 1.5 saatse tamam sorun yok 14 den fazla bile almışsın 1 ders saati 50 dk çünkü.

Tabi araba manuel ve değiştirme imkanı yoksa haklısınız

Senin dediğin çoğu şeyi zamanı gelince ya yaşıyorum ya hissediyorum. Bu normal ve geçicinin de öyle olacağını düşünüp bi nebze rahatlıyorum şuan.
İyi ki varsın bonus
İyiki varsınız
ben konuya tam hakşm değilim, bebeğini mi kaybettin Allah korusun bilmiyorum

destek olmayı çok isterim niye dersen... uzuntunun sebebınden tam emın olunca acıklayacagım ama 26 yasında erken menopoz denılıp 42'ye gelip , yıllardır ped almaya bile ozenen, kendını kadın gıbı hıssedemeyen, anne olamayan, elınden en dogal seylerın bıle alındıgını hısseden, kendını sansız hısseden bır kadınım...

ama kendıme hep guc vermeye calıstım bu zamana kadar. ınısler cıkıslar tabi oluyor ama demem o ki, kayıpların ya da uzuntulerın adı degısır, ya da derecesı farklıdır ama herkesın gonlunde agırlar yukler var maalesef.

Dersler 1.5 saatse tamam sorun yok 14 den fazla bile almışsın 1 ders saati 50 dk çünkü.

Tabi araba manuel ve değiştirme imkanı yoksa haklısınız
bazen 1 saat bazen 1,15 bazen 1,30 a denk gelıyor yanı trafıge gore ama ortalama 1,5 saat denılınıyor ve bıtıyor aslında

maalesef kısır donguye donustu benım bu ehlıyet. ustelık 2 hafta her gun ders, ıse gec gelmek ya da erken cıkmak. taksı ıle gıt gel. ısten ızın al, ıslerı yetıstır. buyuk stres ve gunluk mucadele olacak. ustelık daha once yaptım eylulden berı malum. ama ıslerım cok arttı, eskısınden daha zorlanacagım yani

Evet 15 aylık oğlumu kaybettim. 9 ay olacak

Bi söz var. Her evde bi tencere kaynar ama içinde dert mi kaynar et mi bilinmez diye. Gerçekten öyle.

Hepimizin imtihan olduğu konular var Allah'ım herkese yardımcı olsun.

Senin içinde çok zordur eminim ama işte insan sınanmadığı acıyı bilemiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…