- 24 Mart 2012
- 17.631
- 4.134
- 41
4 hak var sadece ilk kayıttaEvet var. Her dosyada direksiyon 4+4 olur
ben de yıllardır İNŞİRAH suresini çok severek dinlerimBen de açıyorum. Meryem ve Yusuf suresini de çok dinliyorum
geçmiş olsun efser , bende daha yeni iyileşiyorum burnum yara oldu silmekten kanıyo artık silerkenBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum
Geçmiş olsun efser çokta ayakta kalma dinlen yine deBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum
10 ders değil 14 ders olması lazım. Zaten başlangıç eğitimi 10 değil, 14 ders saati. İsterseniz otomatiğe geçiş yapabilirsiniz bu +4 deevet görüştüm
yazılı sınava girmiyorum
+9000 TL ödeyeceğim. ve 10 ders alıyorsun yani ilk başlangıç eğitimi işte.
sınav ücreti de olacak işte. o şekilde devam edeceğim. bu ay araba konusu resmen maaşımın yarısını yedi.
eğitim gidip gelirken taksiye bin
5200 tl dersler ve harç yatır
şimdi de yeni dönem ücreti
Senin dediğin çoğu şeyi zamanı gelince ya yaşıyorum ya hissediyorum. Bu normal ve geçicinin de öyle olacağını düşünüp bi nebze rahatlıyorum şuan.Ssero Ben de öyle olurum bazen canım girmek istemez nedensiz sonra yine gelirim.
Sen büyük bir kayıp yaşadın arada böyle hissetmen çok normal. Dibe çökmek istiyosan çök sessiz kalmak istiyosan kal bunları yaşayamayacak kadar güçlü olmak zorunda değilsin.
Bence asıl güç acıyı hüznü dibine kadar yaşamak, düşmeye rağmen kalkmak demek.
Bunlar lazım bunlar gerçek.
Çok sevdiğimiz şeyler manasız gelebilir soğumuşsun gibi bunlar normal ve geçici.
Anneliğini sorgulamayan anne var mı yoo
Koca insan olsalar hala içimiz içimizi yiyor büyüyünce bir şey değişmiyor yani.
Sorgulamalar sonucunda hep kendini suçlu çıkarma o yeter. Zaten her şey yeteri kadar zor bir de biz zorluk eklemeyelim
2.kayit değil o aslında. Aynı dosya çünkü. 4+4 direksiyon hakkınız var. +4 un ücreti oluyor sadece4 hak var sadece ilk kayıtta
2. kayıtta da 4 hak veriyorlar.
sanıyorum 5-6 sene öncesinde bu hak 5 +5 oluyordu. zaten içerik de çok farklıydı 2 park bile yeni geldi mesela sınavlarda
Aaa kötü olmuş yaaagünaydın,hayırlı sabahlar
bizimde işyerinde ofislerimiz konteynerdan onlar eski diye kaldırıyolar bizimkide kaldırırken altı kenardan açıldı eşyalarımız içinde her şey perişan oldu şimdi yeni bi yer vericekler bekliyoruz sabah çay bile demleyemedim arkadaşın yanına gittim orda içtim sinir stresten başım ağrıdı
hayır bizim 10 ders oldu10 ders değil 14 ders olması lazım. Zaten başlangıç eğitimi 10 değil, 14 ders saati. İsterseniz otomatiğe geçiş yapabilirsiniz bu +4 de
Dersler 1.5 saatse tamam sorun yok 14 den fazla bile almışsınhayır bizim 10 ders oldu
hep 10 ders veriyorlar
5 gün haftaiçi sonraki hafta da 5 gün...
dersler 1,5 saatlik oluyor her zaman
otomatiğe geçiş oluyor aynen evet ama arabımız manuel. eşim otomatik kullanmıyor koy yolları, daglık tepelık, manuel arabayı kontrol etmek daha kolay oluyor herkese . otomatık trafıkte kolaylık oluyor tabı . otomatık bır araba alamam tekrar. bu eskı arabayı bıle 2 sene sonra borcla ancak.
eve cok harcıyoruz, ev bıtmeden olmaz şu an manuel olsa da daha yeni bir arac. 19 yasında kangoo :)))
ben konuya tam hakşm değilim, bebeğini mi kaybettin Allah korusun bilmiyorumSenin dediğin çoğu şeyi zamanı gelince ya yaşıyorum ya hissediyorum. Bu normal ve geçicinin de öyle olacağını düşünüp bi nebze rahatlıyorum şuan.
İyi ki varsın bonus
İyiki varsınız
bazen 1 saat bazen 1,15 bazen 1,30 a denk gelıyor yanı trafıge gore ama ortalama 1,5 saat denılınıyor ve bıtıyor aslındaDersler 1.5 saatse tamam sorun yok 14 den fazla bile almışsın1 ders saati 50 dk çünkü.
Tabi araba manuel ve değiştirme imkanı yoksa haklısınız
Evet 15 aylık oğlumu kaybettim. 9 ay olacakben konuya tam hakşm değilim, bebeğini mi kaybettin Allah korusun bilmiyorum
destek olmayı çok isterim niye dersen... uzuntunun sebebınden tam emın olunca acıklayacagım ama 26 yasında erken menopoz denılıp 42'ye gelip , yıllardır ped almaya bile ozenen, kendını kadın gıbı hıssedemeyen, anne olamayan, elınden en dogal seylerın bıle alındıgını hısseden, kendını sansız hısseden bır kadınım...
ama kendıme hep guc vermeye calıstım bu zamana kadar. ınısler cıkıslar tabi oluyor ama demem o ki, kayıpların ya da uzuntulerın adı degısır, ya da derecesı farklıdır ama herkesın gonlunde agırlar yukler var maalesef.