- 20 Mayıs 2024
- 519
- 2.007
Çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemeden yazıyorum. Ama yine de yazmak istedim. Allah sabır, dayanma gücü versinEvet 15 aylık oğlumu kaybettim. 9 ay olacak
Bi söz var. Her evde bi tencere kaynar ama içinde dert mi kaynar et mi bilinmez diye. Gerçekten öyle.
Hepimizin imtihan olduğu konular var Allah'ım herkese yardımcı olsun.
Senin içinde çok zordur eminim ama işte insan sınanmadığı acıyı bilemiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Senin dediğin çoğu şeyi zamanı gelince ya yaşıyorum ya hissediyorum. Bu normal ve geçicinin de öyle olacağını düşünüp bi nebze rahatlıyorum şuan.
İyi ki varsın bonus
İyiki varsınız
İk yatıp bir kalkıyorumGeçmiş olsun efser çokta ayakta kalma dinlen yine de
mercimek köftesine bayılırımGün var bugün geç bile kalmışım hemen köfteyi yapıcam başka iş yapamam
DAha iyi misin sen düzeldin mi?mercimek köftesine bayılırımafiyet olsun yiyecek olanlara
Burnuma bir düzenek kurmalıyım şebeke suyu bağlanmış gibi boğazım yanıyorDAha iyi misin sen düzeldin mi?Efser Sen nasılsın?
Enee şifayı kapmışsınBurnuma bir düzenek kurmalıyım şebeke suyu bağlanmış gibi boğazım yanıyor
İnkar etsemde sanki öyle gözüküyorEnee şifayı kapmışsın
Allah razı olsun canımÇok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemeden yazıyorum. Ama yine de yazmak istedim. Allah sabır, dayanma gücü versin
Geçmeseydi bunca insan gidenin ardından yaşayabilir miydi?
Ben odamda yerde oturuyodum orda ölürdüm o acıyla geçmeseydi. Aynı yara gibi kanı duruyor dikişi iyileşiyor ama asla orası önceki gibi olmuyor.
Hasta değil misin niye kendine iş arıyon efseeerrKalkıp evde bir tur atayım
daha iyiyim canım sağolDAha iyi misin sen düzeldin mi?Efser Sen nasılsın?
benimde boğaz ve geniz yanmasıyla başlıyo hepBurnuma bir düzenek kurmalıyım şebeke suyu bağlanmış gibi boğazım yanıyor
Zıbarsana olum senKalkıp evde bir tur atayım
Durduramıyorum zamanıZıbarsana olum sen