Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün 🧼👌🏻
Nevresimleri değiştirdim✔️
Kirli Nevresimleri makinaya attım✔️
Evi süpürdüm✔️
Arap sabunuyla yerleri sildim✔️
Amway loc ile toz alma suyu yaptım toz aldım evin her yerini ✔️
Kurutmanın filtresini yıkadım ✔️
Mutfak ve banyo lavabolarını ovdum✔️
Dünden yemeğim vardı :anneadayı:
.
Nasip olursa yarın dondurucuya atmak için Fellah köftesi ile portakallı kek yapasım var şu tarifi dün yaptım bayıldım çok güzel tavsiye ederim

Aah ah 🍊🥲

Bu aralar kızımda çok huysuz. 😔
Bugün sabah odasında yere yatmış. Kardeşinin fotoğrafını almış bakıyordu.

Her şeyi sorguluyorum anneliğim başta olmak üzere.
Rabbim sana sabır versin 😔
zor bi imtihan ama sen çok güçlü çok guzel bi annesin çünkü sana emanet olan kızının farkındasın onun için ayaktasın sakın kendini suçlama üzme 🌹
Kızına sımsıkı sarıl ve onu çok sevdiğini söyle bu ikinize de çok iyi gelecek ❤️

Rabbim sana sabır versin 😔
zor bi imtihan ama sen çok güçlü çok guzel bi annesin çünkü sana emanet olan kızının farkındasın onun için ayaktasın sakın kendini suçlama üzme 🌹
Kızına sımsıkı sarıl ve onu çok sevdiğini söyle bu ikinize de çok iyi gelecek ❤️
Biraz önce uyuturken sarıldık bir iki dk sonra artık ellerini çeker misin anne dedi 😁
O da benim gibi temas sevmiyor😁

Şaka bir yana Allah razı olsun Rabbim sonumuzu güzel eylesin cümlemizin inşallah 🤲🏻

Ssero Ssero Ben de öyle olurum bazen canım girmek istemez nedensiz sonra yine gelirim.

Sen büyük bir kayıp yaşadın arada böyle hissetmen çok normal. Dibe çökmek istiyosan çök sessiz kalmak istiyosan kal bunları yaşayamayacak kadar güçlü olmak zorunda değilsin.
Bence asıl güç acıyı hüznü dibine kadar yaşamak, düşmeye rağmen kalkmak demek.
Bunlar lazım bunlar gerçek.
Çok sevdiğimiz şeyler manasız gelebilir soğumuşsun gibi bunlar normal ve geçici.

Anneliğini sorgulamayan anne var mı yoo
Koca insan olsalar hala içimiz içimizi yiyor büyüyünce bir şey değişmiyor yani.

Sorgulamalar sonucunda hep kendini suçlu çıkarma o yeter. Zaten her şey yeteri kadar zor bir de biz zorluk eklemeyelim ❤️

Günaydın hayırlı sabahlar :KK68:

Screenshot_20241218-064958_Instagram.jpg

Bogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum🫤

Efserim geçmiş olsun bitki çayları iç destek olabilirler kendini toplamana 👍⚘❤

+4 hakkın daha var. Kursla görüşüp belli ücret karşılığı yeniden hak verirler size. 14 ders daha alıp +4 hakka sahip oluyorsunuz
evet görüştüm

yazılı sınava girmiyorum

+9000 TL ödeyeceğim. ve 10 ders alıyorsun yani ilk başlangıç eğitimi işte.

sınav ücreti de olacak işte. o şekilde devam edeceğim. bu ay araba konusu resmen maaşımın yarısını yedi.

eğitim gidip gelirken taksiye bin
5200 tl dersler ve harç yatır
şimdi de yeni dönem ücreti

X