- 13 Mart 2019
- 13.360
- 44.407
Aah ahBugün
Nevresimleri değiştirdim
Kirli Nevresimleri makinaya attım
Evi süpürdüm
Arap sabunuyla yerleri sildim
Amway loc ile toz alma suyu yaptım toz aldım evin her yerini
Kurutmanın filtresini yıkadım
Mutfak ve banyo lavabolarını ovdum
Dünden yemeğim vardı
.
Nasip olursa yarın dondurucuya atmak için Fellah köftesi ile portakallı kek yapasım var şu tarifi dün yaptım bayıldım çok güzel tavsiye ederim
Rabbim sana sabır versinBu aralar kızımda çok huysuz.
Bugün sabah odasında yere yatmış. Kardeşinin fotoğrafını almış bakıyordu.
Her şeyi sorguluyorum anneliğim başta olmak üzere.
Biraz önce uyuturken sarıldık bir iki dk sonra artık ellerini çeker misin anne dediRabbim sana sabır versin
zor bi imtihan ama sen çok güçlü çok guzel bi annesin çünkü sana emanet olan kızının farkındasın onun için ayaktasın sakın kendini suçlama üzme
Kızına sımsıkı sarıl ve onu çok sevdiğini söyle bu ikinize de çok iyi gelecek
Geçmiş olsun canımBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum
Geçmiş olsun canım çabucak toparlanırsın inşaAllahBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evdeki ilaçlarla icabına bakayım şu dönemi ayakta geçirmek istiyorum yatıkca ben daha kötü oluyorum
Bogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
Canım ya geçmiş olsunBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
Çok geçmiş olsun efser çok kötü olmadan toparlarsın inşallahBogaz ağrısı hafif ateş buruna pecete tıkılmak süretiyle geceyi atlatık
evet görüştüm+4 hakkın daha var. Kursla görüşüp belli ücret karşılığı yeniden hak verirler size. 14 ders daha alıp +4 hakka sahip oluyorsunuz