- 2 Ağustos 2013
- 35.515
- 108.983
- 798
Bende uyudum ya eşim baktı ahsene. Bakmak denilirse tabi 40 kere geldiler başımaUyudum iyi geldi
Abla bide bu öksürük geçmiyor sanki ya. Annemle eşimde kaldı resmen. Geçiyor gibi oluyor sonra öksürük bi başlıyor sonra geçiyor geri geliyor garip bişeybende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
D vitamini bakmıyor ama onlarsağolun kızlar Allah razı olsun , yarın sabaha aile hekimliğinden randevu aldım ordada kan tahlili veriliyomuş sabah aç karına gidip vericem inşallah
Izmirde donduysan burda nolursun düşünemedimSabahtan beri dışarıdaydık. Dondum diyebilirim. Şimdi de güneşin karşısında bi güzel mayıştım. Çocuklar gelene kadar gözümü dinlendirsem iyi olur
bana bakarlar orda yaptır dedi , hatta troitinede baksınlar dedi bi gideyim bakalımD vitamini bakmıyor ama onlar
Bayadır bakmıyor sağlık ocakları d vitaminine. Tiroit bakıyorlar amabana bakarlar orda yaptır dedi , hatta troitinede baksınlar dedi bi gideyim bakalım
kekini yerim heheheh
Kek çok, daha bölmedik hepimize yeterkekini yerim heheheh
harika görünüyor ellerine sağlık afiyet olsunKek çok, daha bölmedik hepimize yeter
çok güzel görünüyo ellerine sağlık, kakaolu keke bayılırım ,kahvelerde bol köpüklü
Teşekkürlerharika görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun
Teşekkürler ablaçok güzel görünüyo ellerine sağlık, kakaolu keke bayılırım ,kahvelerde bol köpüklü
Yok ya o listeden hayır görmedinEvet gerçekten öyle sabaha daha aç uyanıyorum bişey yeyip yatınca. Alıştım gibi gece yemelerini kestim. Gün içinde yediklerime bakayım tekrardan olmadı diyetisyenin verdiği listeler duruyor onlardan yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?