Bayağıdır girememiştim. Yeni gördüm etiketlendiğimi. Ben o ince kestirme halıları suyunu sızdıktan sonra peteğin önüne iki sandalye atıp üzerine asıp kurutuyorum
Benim oglan balık burcu mıy mıyOh mis iş güç kalmamış
Yengeç burcuyum ben
Bende acayip ac bırakıyorum kendimi ya sonra saldırıyorım aksamKalori hesabı yapmam gerekiyor mu sence. Bazen çok aç bırakıyorum kendimi sanki
Geçmiş olsun ablabende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
sağol canımBenim oglan balık burcu mıy mıy
Bende acayip ac bırakıyorum kendimi ya sonra saldırıyorım aksam
Geçmiş olsun abla
balıklara laf yok
Yok yok o değilYok ya o listeden hayır görmedin
Açlıktan da çok üşümüş olabilirim bilemedimIzmirde donduysan burda nolursun düşünemedimİzmirdeydin demi kııız
Gelmez miyiz eline sağlık
Ben buna üzüldüm ya
Yeğenimde balık da o da aşırı sulu göz anında akar yaşlar gözündenBenim oglan balık burcu mıy mıy
Bende acayip ac bırakıyorum kendimi ya sonra saldırıyorım aksam
Geçmiş olsun abla
Üstünde ne var ayşen afiyet olsunBol köpüksüz kahvem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?