- 11 Nisan 2007
- 84.688
- 492.739
- 1.223
Bugün ben de off gibiyimİş yapmam lazım ama canım istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ben de off gibiyimİş yapmam lazım ama canım istemiyor
Çok geçmiş olsun ablacığım inşallah şifa olurbende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Yatağı bile toplamadım daha-Hayal Ben yikildum siz devam edin
Geçmiş olsun ablabende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Çok geçmiş olsun abla tez günde toparlanırsın inşaAllah Rabbim kalıcı şifalar versinbende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
selam hanımlar
hem bır kac kadına destek durumları, hem ofıstekı ısler, yenı gorevler verıldı cok yogun olacagım, hem de bugun max 2 de cıkmam lazım, dıreksıyon baslıyor bugun. ınanılmaz yogunum, daha bırsey yıyemedım.
umarım herkes ıyıdır, huzur ve saglıgınız daim olsun inşallah
ben aksam bıraz erken cıkabıldım, kuru fasulye, pılav derken bugune hazırlık yapmıs oldum
pazı , bamya, kıymalı mantar, taze fasulye, kuru fasulye ve pılav derken babama yemekler goturebıldım ona ayırdıgım yemekler, yenı yaptıklarım derken guzel oldu. evını tam temızleyemedım ama enazından toz aldım, nevresım degıstırdım , 2 makına camasır yıkadım ve astım, wc banyo temızledım, ıcım rahat ettı
12 gıbı ancak eve geldık zaten, bulasık makınasını bosalttım hatta bıraz cılt bakımı yapıp uyudum buaralar yapmaya calısıyorum
sabah kedının kumu, maması
camasır katladım
coplerı attım
yatak topladım
egıtımden sonra eve gecerım, 5 gıbı evde olurum,
camasır yıkarım
utuye baslarım, bırazını esıme kıtlerım
yemek, cay,sonra da dızı keyfı ve bıraz erken uyku dusunuyorum yarın sabah cunku erken olacak egıtımım.
yemegım de yarına yeter.
persembe pazar hazırlıgı ve yemek olayım olur
cuma da hem bıraz market hem kedının aşıları ıcın aksam ıs cıkısı yogun olurum artık.
Teşekkür ederimmÇok güzel olmuş
Hahahah ay ben akşam bayılcaktım uykusuzluktan zor duruyodum ayakta begenilesi bisey degilde o okudum anlamında bence
Aminn abla inşallahEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Aminnnn kolaylıkla afiyetle tez vakitte
İçindeyim yani dağınık değilYatağı bile toplamadım daha
-Hayal Ben yikildum siz devam edin
Yatağı bile toplamadım daha
Akşam oldu akşam
Kalkın daaaa bi kahve içelim de ayılınİçindeyim yani dağınık değil
Nasıl oluyorİçindeyim yani dağınık değil
Çok geçmiş olsun Abla Allah şifa versinbende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim