• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Abla bide bu öksürük geçmiyor sanki ya. Annemle eşimde kaldı resmen. Geçiyor gibi oluyor sonra öksürük bi başlıyor sonra geçiyor geri geliyor garip bişey

Sabahtan beri dışarıdaydık. Dondum diyebilirim. Şimdi de güneşin karşısında bi güzel mayıştım. Çocuklar gelene kadar gözümü dinlendirsem iyi olur 🫣
Izmirde donduysan burda nolursun düşünemedim 😂 İzmirdeydin demi kııız 🤭

1000005342.jpg

Var mı gelen?

Bende bi gazla kalkmıştım🙄
Yatak odası topladım ✅
Camını açtım✅
Oğlumun odasını topladım camını açtım ✅
Birkaç parça Kuruyan kıyafeti katladım yerleştirdim ✅
Oğlumun çarşafını değiştirdim✅
Banyo lavabo yıkadım ✅
Eşim geldi 🫡
Bir kahve yaptım şimdi devam 🫠

Evet gerçekten öyle sabaha daha aç uyanıyorum bişey yeyip yatınca. Alıştım gibi gece yemelerini kestim. Gün içinde yediklerime bakayım tekrardan olmadı diyetisyenin verdiği listeler duruyor onlardan yapayım
Yok ya o listeden hayır görmedin

Back