- 12 Haziran 2019
- 18.339
- 111.161
- 598
- 37
Ula nasıl sormuşsun bi sesli okusanaÜstünde ne var ayşen afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula nasıl sormuşsun bi sesli okusanaÜstünde ne var ayşen afiyet olsun
Sağol ablacım gel beraber olsunÜstünde ne var ayşen afiyet olsun
Jahahahaaha sonradan anladımUla nasıl sormuşsun bi sesli okusana
Valla ben de okuyuncaUla nasıl sormuşsun bi sesli okusana
Ehlaksız nuri alço gibi okudum cuk oturduUla nasıl sormuşsun bi sesli okusana
İçine mi düşmüş nolmuş öyle gölgesi mi şey olmuşSağol ablacım gel beraber olsun
Hemen anladin dimi çiçek olduğunu
UtanmaysınızValla ben de okuyunca
Hemi de sesiyle birlikteEhlaksız nuri alço gibi okudum cuk oturdu
Heee şimdi farkettim evet saksıda kurdele var onun gölgesi gözüküyorİçine mi düşmüş nolmuş öyle gölgesi mi şey olmuş
Ahahah eşimle ben başak burcuyuz başak burcuna neler deniliyo o yüzden çokta şey değiliz
Hahaha nerden buluyosun bonus bunları yaUlan ne çabuk umut kestiniz benden kahve içip gidip iş yapmışlar
Eki Görüntüle 3519754 Eki Görüntüle 3519755
Mete de öyle her seye aglıyoYeğenimde balık da o da aşırı sulu göz anında akar yaşlar gözünden
O da sıkıntı işte. Ben akşam da ölçülü yemeye başladım sayılır ama vücut kıtlık bilinci mi neyse ona girdim sanıyormuş
Bende öyle gecen mutfaktan onu çıkar bunu cıkar derken suan mutfak dolapları bomboş kaldı oraya tabak çanak biseyler almam gerekiyoBugun de adamı çalıştırdım.
Balkonu düzenledi, kendi tamir dolabını, yine incik cıncık bi sürü iş yaptı/yaptık.
Arada çay kahve ikramlarım da oluyor.
"emekli mi olsam napsam, ne güzel böyle" dedi.
Fazla yüz vermeye gelmiyor
Ne emeklisi abaaaaoooovvv
Baya bi çöp çıkardım yine.
Ula bitmiyor bu evin çöpü.
Baya sadeleştik yine, oyuncaklar, ıvır zıvırlar güle güle gitsin.
Ohh rahatlıyorum evden bişey çıktıkça.
Ben de kırmızı olanı var kızarmasını bekliyorum bi hevesle. Eporbia red trigona.Heee şimdi farkettim evet saksıda kurdele var onun gölgesi gözüküyor
Yıllardır kullandığım için bulmam çok kolay oluyorHahaha nerden buluyosun bonus bunları ya
Bende öyle gecen mutfaktan onu çıkar bunu cıkar derken suan mutfak dolapları bomboş kaldı oraya tabak çanak biseyler almam gerekiyo
Geniş bir arşiv odası varYıllardır kullandığım için bulmam çok kolay oluyor