• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün halı yıkamam lazım. İnce kesme halı. Ama nasıl kuruyacak bilmiyorum 🥹 birsenpk birsenpk sen bilirsin :KK70:
Bayağıdır girememiştim. Yeni gördüm etiketlendiğimi. Ben o ince kestirme halıları suyunu sızdıktan sonra peteğin önüne iki sandalye atıp üzerine asıp kurutuyorum 😉

Oh mis iş güç kalmamış

Yengeç burcuyum ben
Benim oglan balık burcu mıy mıy😂
Kalori hesabı yapmam gerekiyor mu sence. Bazen çok aç bırakıyorum kendimi sanki
Bende acayip ac bırakıyorum kendimi ya sonra saldırıyorım aksam
bende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Geçmiş olsun abla♥️

IMG_3325.jpeg

Geldim işim cok ben kahve iciyorum😂

Benim oglan balık burcu mıy mıy😂

Bende acayip ac bırakıyorum kendimi ya sonra saldırıyorım aksam

Geçmiş olsun abla♥️
Yeğenimde balık da o da aşırı sulu göz anında akar yaşlar gözünden 🤭

O da sıkıntı işte. Ben akşam da ölçülü yemeye başladım sayılır ama vücut kıtlık bilinci mi neyse ona girdim sanıyormuş

Back