• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahveden sonra kalkıyorum hedeflediğim bi kaç şey var onları yapacağım
Bende abdestim varken namazımı kılıcam inşallah sonra bütün eve girişicem

Sabah kahvaltıya pişi yapmıştım hızlı hızlı yaptım tezgah unlu direk derse girdiğim için sofranın bir kısmı duruyor ley ley ley

bende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Papatyam çok geçmiş olsun 💐
Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun ablacığım inşallah şifa olur 🤲🏻

Geçmiş olsun abla 🌺

Çok geçmiş olsun abla tez günde toparlanırsın inşaAllah 🌹Rabbim kalıcı şifalar versin

Çok geçmiş olsun Abla Allah şifa versin 🤲🏻🌸
sağolun kızlar Allah razı olsun , yarın sabaha aile hekimliğinden randevu aldım ordada kan tahlili veriliyomuş sabah aç karına gidip vericem inşallah

Aşüre tencerimi parlatacağım birde büyük tava var
Kiler dolabında çıkan yıkanması gerekenler var onları yıkayacağım
Sürekli temizlik yaptığını durmaksızın çalıştığını her dk hatırlatıp bizi motive etmeye mi çalışıyorsun :nazar:

sağol canım , ya inan okadar dikkat etmeye çalışıyorum ve sağlıklı beslenirim elimden geldiğince
ama yinede yenemiyorum virüsleri :işsiz:
sen nasıl oldun kendini daha iyi hissediyomusun :KK200:
Iyiyim şükür🥰
Düzenli vitamin kullanmaya başlasan iyi olur bağışıklık mevsim geçişlerinde düşüyor bir sıcak bir soğuk hava da etkiliyor

bende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Çok geçmiş olsun abla Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah 🤲

Doğru açlık şifa ama diğeri değil.

Yeterli protein aldın mesela akşam 100-120 gr kadar salata vs dengeledin ondan sonra 4-5 saat sonrası yaşadığın açlık şifa işte yatma saatleri.

Gönül dedi ya geçen çok aç yatıp tok kalktım diye. Çok tok yatınca aç kalkıyosun bin kere denendi.
Evet gerçekten öyle sabaha daha aç uyanıyorum bişey yeyip yatınca. Alıştım gibi gece yemelerini kestim. Gün içinde yediklerime bakayım tekrardan olmadı diyetisyenin verdiği listeler duruyor onlardan yapayım

Back