- 8 Aralık 2011
- 45.012
- 160.578
- 798
Kahveden sonra kalkıyorum hedeflediğim bi kaç şey var onları yapacağımHadi kalkıyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahveden sonra kalkıyorum hedeflediğim bi kaç şey var onları yapacağımHadi kalkıyor muyuz
Bende abdestim varken namazımı kılıcam inşallah sonra bütün eve girişicemKahveden sonra kalkıyorum hedeflediğim bi kaç şey var onları yapacağım
Aminnn canım cümlemize Rabbim kolaylık versinpenyez83 abla seninde işlerin yoğunmuş dün okumuştum yazamadım Rabbim kolaylıklar versin
Papatyam çok geçmiş olsunbende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Çok geçmiş olsun ablacığım inşallah şifa olur
Geçmiş olsun abla
Çok geçmiş olsun abla tez günde toparlanırsın inşaAllah Rabbim kalıcı şifalar versin
sağolun kızlar Allah razı olsun , yarın sabaha aile hekimliğinden randevu aldım ordada kan tahlili veriliyomuş sabah aç karına gidip vericem inşallahÇok geçmiş olsun Abla Allah şifa versin
Sürekli temizlik yaptığını durmaksızın çalıştığını her dk hatırlatıp bizi motive etmeye mi çalışıyorsunAşüre tencerimi parlatacağım birde büyük tava var
Kiler dolabında çıkan yıkanması gerekenler var onları yıkayacağım
sağol canım , ya inan okadar dikkat etmeye çalışıyorum ve sağlıklı beslenirim elimden geldiğincePapatyam çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine
Iyiyim şükürsağol canım , ya inan okadar dikkat etmeye çalışıyorum ve sağlıklı beslenirim elimden geldiğince
ama yinede yenemiyorum virüsleri
sen nasıl oldun kendini daha iyi hissediyomusun
Ayyy ben miSürekli temizlik yaptığını durmaksızın çalıştığını her dk hatırlatıp bizi motive etmeye mi çalışıyorsun
Mütevaziliğe gerek yokAyyy ben mi
Çok geçmiş olsun abla Rabbim kalıcı şifalar versin inşallahbende cumartesi gününden beri hastayım , evde ilaçlar vardı içtim ama düzelemedim
az önce iş yeri hekimine gittim çok sık hasta oluyorum acaba d vitaminim falanmı eksik ondan olurmu dedim,
değerlerine bakmadan bişe diyemem ama olabilir ben annemede tesettürlü olduğu için d vitamini veriyorum dedi
banada yazdı d3 ve b 12 bide antibiyotik yazdı öksürüğüm var baya
mevsim geçişlerinde hasta olman normal dedi , ben her ay oluyorum
ama geçen sene ocak ayında endoskopi olduktan sonra doktor bana d3,b12 , kan ilacı vermişti 6 ay kullan dedi o zaman hasta olmamıştım demekki yine değerlerim düşük dahiliyeden bi numara alıp baktırmam lazım
Tamam bende kalktım şimdiGonulmeyvesi kahvem bitti kalktım
amin sağol canımÇok geçmiş olsun abla Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah
Yataktan çıkıp toplamazsam dağınık olur tabi ne var annamayacakNasıl oluyor
Varsa bir buf noktası bilelim dedikYataktan çıkıp toplamazsam dağınık olur tabi ne var annamayacak
En ufak bi fikrim yok ki nasıl kalkıcamVarsa bir buf noktası bilelim dedik
Evet gerçekten öyle sabaha daha aç uyanıyorum bişey yeyip yatınca. Alıştım gibi gece yemelerini kestim. Gün içinde yediklerime bakayım tekrardan olmadı diyetisyenin verdiği listeler duruyor onlardan yapayımDoğru açlık şifa ama diğeri değil.
Yeterli protein aldın mesela akşam 100-120 gr kadar salata vs dengeledin ondan sonra 4-5 saat sonrası yaşadığın açlık şifa işte yatma saatleri.
Gönül dedi ya geçen çok aç yatıp tok kalktım diye. Çok tok yatınca aç kalkıyosun bin kere denendi.