Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahveden sonra kalkıyorum hedeflediğim bi kaç şey var onları yapacağım
Bende abdestim varken namazımı kılıcam inşallah sonra bütün eve girişicem

Sabah kahvaltıya pişi yapmıştım hızlı hızlı yaptım tezgah unlu direk derse girdiğim için sofranın bir kısmı duruyor ley ley ley

Papatyam çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun ablacığım inşallah şifa olur

Geçmiş olsun abla

Çok geçmiş olsun abla tez günde toparlanırsın inşaAllah Rabbim kalıcı şifalar versin

Çok geçmiş olsun Abla Allah şifa versin
sağolun kızlar Allah razı olsun , yarın sabaha aile hekimliğinden randevu aldım ordada kan tahlili veriliyomuş sabah aç karına gidip vericem inşallah

Aşüre tencerimi parlatacağım birde büyük tava var
Kiler dolabında çıkan yıkanması gerekenler var onları yıkayacağım
Sürekli temizlik yaptığını durmaksızın çalıştığını her dk hatırlatıp bizi motive etmeye mi çalışıyorsun

sağol canım , ya inan okadar dikkat etmeye çalışıyorum ve sağlıklı beslenirim elimden geldiğince
ama yinede yenemiyorum virüsleri
sen nasıl oldun kendini daha iyi hissediyomusun
Iyiyim şükür
Düzenli vitamin kullanmaya başlasan iyi olur bağışıklık mevsim geçişlerinde düşüyor bir sıcak bir soğuk hava da etkiliyor

Çok geçmiş olsun abla Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah

Evet gerçekten öyle sabaha daha aç uyanıyorum bişey yeyip yatınca. Alıştım gibi gece yemelerini kestim. Gün içinde yediklerime bakayım tekrardan olmadı diyetisyenin verdiği listeler duruyor onlardan yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…