Senn içtiğin öksürük şurubu vardı sanki konudan alakasız sorayım dedim arttı öksürüğümAnlıyon bu işlerden işte
Benimki kuru öksürüktü her şeyi denedim geçmedi keçi boynuzu kaynatıp içmiştim 1 günde kesmişti dene istersenSenn içtiğin öksürük şurubu vardı sanki konudan alakasız sorayım dedim arttı öksürüğüm
Üstündeki askıyı çıkarıyım diyorum ahsap kenarlı cerceveler alıyım güzel durmaz mı o askı eski dolaba göreydi o yüzden kücük kaldı led ışıgım vardı takmıştımKahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.
Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.
Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
Çikolata yicem kaçışı yokTabi efenim afiyet olsun️
Kesinlikle artık tam tersi oldum benBunun kıymetinin bilindiğine hiç şahit olmadım
Üstündeki askıyı çıkarıyım diyorum ahsap kenarlı cerceveler alıyım güzel durmaz mı o askı eski dolaba göreydi o yüzden kücük kaldı led ışıgım vardı takmıştımSsero hanım begenmemisti pavyona benzemis
Çikolata yicem kaçışı yok
Kesinlikle bu herkese aldım sülalede aylardır kullanıyorum. Sarı bez de neymiş diyorsunMissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şuna çok iyi yorumlar yapmışlar
Kırmızı olsa ne derdi acabaPavyon mu hadi len kırmızı led sanki hahahaga ben bileklerime dolayacam nerdeyse
Yine reklam girdin arayaKesinlikle bu herkese aldım sülalede aylardır kullanıyorum. Sarı bez de neymiş diyorsun
YetherrrKesinlikle bu herkese aldım sülalede aylardır kullanıyorum. Sarı bez de neymiş diyorsun
Allah o kapağı yapanınMutfak toplu
Bahsettiğim işleri bitirdik.
Yemek faslı oldu, bulaşık vs bitti
Duşa girdim
Yeni temizleyicilerimle wc ve duşakabini yıkadım (sweetgirlcandy tekrar tenk yuuu bacımsu, beğendim gayet iyilerdi. Kapaklarına söverek açtım ama olsun)
İrmik helvası yaptım
Çay faslı
Bende öyle sandım başta niye soruyor ki diodum kendi kendimeBunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektim
Ay benimde eşimin teyzeleriKız bu anlatan kaynanam yatüylerim tikken tiken oldu
Kiiiiaz şu sarımsağı bi dene Allasen50 gün müçocuğumun esas rengini bilmiyorum uzun sürecek sanırım esmer kırmızı da oluyor muydu arada hddjkd
İçinde değil dışındaNeden ki bi ara yapıp süsleyip paketliyordun evin içinde gizli gizli yiyordun ya sjsjsj
Güle güle kullanBi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
Yaaa demek ki etkiliDaha bir şey yazmaaaaSen yazdıkça kalkıp deniyorum. Mutfak yer zemini derzlerde denedim. diş fırçasıyla bir güzel temizledim. Beyaz kalem çekilmiş gibi pırıl pırıl oldu
Ama kokusu beni mahvetti iki maske taktım, oysaki
Ahahahhah atılacam artıkYine reklam girdin araya
Yetherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?