• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güle güle kullan ❤️ kahve makinenden memnun musun bende almayı düşünüyorum ama emin değilim
Teşekkür ederim ♥️Memnunum canım. Sütlü kahve seviyosan al ben pek sütlü kahve sevmiyorum ama almıs bulundum😂 americano ve espresso cok seviyorum ama bu alpro nun yulaf sütü var ya onla o kadar güzel oluyo ki anlatamam kremamsı bi yapısı oluyo diger sütlerde o tadı alamıyosun
ilknurrr22 ilknurrr22 raf koy bence oraya raf + çerçeve de güzel durur.
Evet rafta güzel olur bi bakıyım pinterestte geziniyim. teşekkür ederim fikirlerin icin♥️

Teşekkür ederim ♥️Memnunum canım. Sütlü kahve seviyosan al ben pek sütlü kahve sevmiyorum ama almıs bulundum😂 americano ve espresso cok seviyorum ama bu alpro nun yulaf sütü var ya onla o kadar güzel oluyo ki anlatamam kremamsı bi yapısı oluyo diger sütlerde o tadı alamıyosun

Evet rafta güzel olur bi bakıyım pinterestte geziniyim. teşekkür ederim fikirlerin icin♥️
Evet ben sütlü daha çok severim ve üşeniyorum cezvede yapmaya 🙊 herkes bitkisel süt öneriyor güzel oluyor diye. Aklımda olsun alırsam da

Amaaan dün gece 4 buçuğu geçiyordu uyanıktım. Bugün kızı uyuturken uyuyakalmışım 10 da uyandım. Şimdi yine sabaha kadar uyumam. İnternette yok evde izlerdim bişeyler
Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun amin🙏

Bundan ben hem kullanıyorum hem toptan alıp satıyorum. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Koku yapmıyor dediği ıslakken katlayıp koymazsan yapmıyor evet. Ama eğer yaptığı olursa makinaya atıp yumuşatıcı koyuyorum o zaman miss kokuyor zaten. Ama yıpranma vs kolay kolay olmuyor
Sağol canım 🥰
Tabi canimmm etmez mi :işsiz:
robotun düğmesine bastı :bicak:
Çok kızdım ya 😡 ikiniz de çalışıyorsunuz ama bu yaptığı haksızlık.
Ayyy🤣🤣 kocamda temizlik için olanı almış şimdi,bide bebekte mi temizliyo bu iyiymiş diye övdü ben açıklama yapamadan😂😂😂

Bunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektim 🤣🤣🤣🤣
Biraz uyuyup dinlen annem sen 🤣

Bi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
Çok güzel canım iyi günlerde kullanın 🥰 kaça aldınız ayıptır sorması 🤭

Bi de bence üstüne koydukların büyük olduğu için galiba dolabın güzelliğini kapatmış sanki.

Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun amin🙏
Babasına paslayacaksın demi? Bi dene bakalım bi süre.

Back