• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.

Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.

Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
Üstündeki askıyı çıkarıyım diyorum ahsap kenarlı cerceveler alıyım güzel durmaz mı o askı eski dolaba göreydi o yüzden kücük kaldı led ışıgım vardı takmıştım Ssero Ssero hanım begenmemisti pavyona benzemis😂
Tabi efenim afiyet olsun ☕🍩🍪🍮🍫
Çikolata yicem kaçışı yok

Üstündeki askıyı çıkarıyım diyorum ahsap kenarlı cerceveler alıyım güzel durmaz mı o askı eski dolaba göreydi o yüzden kücük kaldı led ışıgım vardı takmıştım Ssero Ssero hanım begenmemisti pavyona benzemis😂

Çikolata yicem kaçışı yok

Pavyon mu hadi len kırmızı led sanki hahahaga ben bileklerime dolayacam nerdeyse 🤡

Mutfak toplu ✔️
Bahsettiğim işleri bitirdik.
Yemek faslı oldu, bulaşık vs bitti
Duşa girdim
Yeni temizleyicilerimle wc ve duşakabini yıkadım ( sweetgirlcandy sweetgirlcandy tekrar tenk yuuu bacımsu, beğendim gayet iyilerdi. Kapaklarına söverek açtım ama olsun)
İrmik helvası yaptım
Çay faslı
Allah o kapağı yapanın 😂 pembeyi açtım güzelce. Maviyi açarken Allahım yok olmuyor elim ıslak ondan olmuyor sanıyorum çıldıracaktım 5 dk uğraştım 😂

Bi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
Güle güle kullan ❤️ kahve makinenden memnun musun bende almayı düşünüyorum ama emin değilim

Daha bir şey yazmaaaa:KK67: Sen yazdıkça kalkıp deniyorum. Mutfak yer zemini derzlerde denedim. diş fırçasıyla bir güzel temizledim. Beyaz kalem çekilmiş gibi pırıl pırıl oldu :super:

Ama kokusu beni mahvetti iki maske taktım, oysaki :KK43:
Yaaa demek ki etkili 🤭

Kapı pencerede açsaydın abla yaa tüh. Ben alışkınım gerçi sen alerjiksin tabi

Back