- 24 Ekim 2019
- 7.427
- 43.411
- 548
Onu ödüllendirmelisin Penyez, bu kadar fedakarlık bir takdiri hak ederTabi canimmm etmez mi
robotun düğmesine bastı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ödüllendirmelisin Penyez, bu kadar fedakarlık bir takdiri hak ederTabi canimmm etmez mi
robotun düğmesine bastı
Temizlik için olanımı ?
Ayyy kocamda temizlik için olanı almış şimdi,bide bebekte mi temizliyo bu iyiymiş diye övdü ben açıklama yapamadanBen de normal ıslak mendil sandım da çocuğun altını nasıl temizliyorsun diyecektim
Bunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektimKızlar hangi bez daha iyidir sizce?
Çocuğu eşinle yanlız bırakmaAyyy kocamda temizlik için olanı almış şimdi,bide bebekte mi temizliyo bu iyiymiş diye övdü ben açıklama yapamadan
Bunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektim
Bende kapakları açamadım eşim açtıMutfak toplu
Bahsettiğim işleri bitirdik.
Yemek faslı oldu, bulaşık vs bitti
Duşa girdim
Yeni temizleyicilerimle wc ve duşakabini yıkadım (@sweetgirlcandy tekrar tenk yuuu bacımsu, beğendim gayet iyilerdi. Kapaklarına söverek açtım ama olsun)
İrmik helvası yaptım
Çay faslı
Bende açamadımBende kapakları açamadım eşim açtı
Bende kapakları açamadım eşim açtı
İlkini ben de açamadım, eşim açtı.Bende açamadım
Bir bardak çay verdim yeterliOnu ödüllendirmelisin Penyez, bu kadar fedakarlık bir takdiri hak eder
Paspaslar bebeyiÇocuğu eşinle yanlız bırakma
Çok bile ahahahahBir bardak çay verdim yeterli
Kocalarınıza masal buldum
Bizimki de 50 günü geçmişti dedim bu çocuk sarı kalacak herhaldeGeçer oda tamamen inş benim oğlanın 30 gün sürmüştü
Oğlunu uyutsunKız bu anlatan kaynanam ya tüylerim tikken tiken oldu
50 gün mü çocuğumun esas rengini bilmiyorum uzun sürecek sanırım esmer kırmızı da oluyor muydu arada hddjkdBizimki de 50 günü geçmişti dedim bu çocuk sarı kalacak herhalde
Evet oluyordu ben de bilmiyordum tamamen geçene kadar geçer inşallah çabucak öp bizim yerimize50 gün mü çocuğumun esas rengini bilmiyorum uzun sürecek sanırım esmer kırmızı da oluyor muydu arada hddjkd
Ayy çok pahalı yok bana gelmez o kadar lüküsüMarka çakmaları vardı 9000 liraya büyük işlemeli masa örtüsü vardı.
Ablama dedim onun danteli eminönünde metre metre satılıyor hahahaha vizyon deyince tabiki ben
Kürkler falan baya pahalıydı 1500 ün altında eşofman takımı yok
Valla kimse için değil kendim için enerjimi düşürmemeye gayret ediyorumBunun kıymetinin bilindiğine hiç şahit olmadım