• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyim çok şükür canm teşekkür ederim sorduğun için 🥰
Ay komşum bi küçük yabani üzüm gibi birşey getirmişti kaynatıp iç kansızlığa iyi gelir dedi bende günde 1 bardak yapıp içtim ondan mı oldu bilmiyorum ben durduk yere bi terliyorum bi tuhaf oldum bıraktım içmedim düzeldi..
Çok şükür iyi olmana sevindim canım 🌸
Aaa niye öyle oldu acaba 🙁 ayriyeten İlaç kullaniyo musun kansızlık için

Bebiş olunca o özleniyor ev halkı değil 😂
Yabancı değilmiş yarın birlikte birşeyler hazırlarsınız 😅😉
Evet canım öyle oluyor olsun 😍
Aynen yabancı değil şükür sorun etmez zaten rahatım o konuda yine de ayarladım biseyler akşamdan tatlı yaptım kısır yapicam birazdan bi de buzluktan biseyler indiricem tamamdır ❤️

Evet canım öyle oluyor olsun 😍
Aynen yabancı değil şükür sorun etmez zaten rahatım o konuda yine de ayarladım biseyler akşamdan tatlı yaptım kısır yapicam birazdan bi de buzluktan biseyler indiricem tamamdır ❤️
Ohh eline sağlık daha nolsun ☺️☺️
Ben gurbetteyim ya kuzenlerimin gelmesini çok isterdim 😞😞

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar ☕

1000056517.jpg

bugün 9 da uyandım.
Kahvaltı yaptım.
salonu süpürdüm.
Mutfağı süpürdüm.
Koridoru ve oturma odasını süpürdüm.
sonra bugün hava iyi .
Umut uyandı .
Yıkadım onu .
Karnını doyurdum.
şimdi uyku vakti geldi.
onu sallarken beşiğinde
Çayımı içiyorum.
😀😃

Bu makine benim isteklerimi karşılar mı :KK14:

koltuk, fayanslar, duvar, duşakabin, lavabo, cam, halı, dolap, kapı, ayna, yatak, petek,mermerler, ocak aspiratör, .....her yerde kullanmak istiyorum

Çok mu istedim :olamaz:
Koltuk, fayans, lavabo, dolap, kapı, yatak, petek, mermer, ocak bunlarda denedim. Ben ocakta pek memnun kalmadım ama üstüne düşmedim ses çok çıkardı akşamdı bi daha da denemedim. Diğerlerinden memnunum

Halı, ayna, cam, duşakabin bunlarda denemedim. Cam yüzeyde korktum patlar falan diye kullanımı yazıyordu ama hatırlamıyorum 🤭 youtube a kodunu yazıp bak abla bir sürü videolar vardı ben almadan izlemiştim

Back