Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güle güle kullan kahve makinenden memnun musun bende almayı düşünüyorum ama emin değilim
Teşekkür ederim Memnunum canım. Sütlü kahve seviyosan al ben pek sütlü kahve sevmiyorum ama almıs bulundum americano ve espresso cok seviyorum ama bu alpro nun yulaf sütü var ya onla o kadar güzel oluyo ki anlatamam kremamsı bi yapısı oluyo diger sütlerde o tadı alamıyosun
ilknurrr22 raf koy bence oraya raf + çerçeve de güzel durur.
Evet rafta güzel olur bi bakıyım pinterestte geziniyim. teşekkür ederim fikirlerin icin

Evet ben sütlü daha çok severim ve üşeniyorum cezvede yapmaya herkes bitkisel süt öneriyor güzel oluyor diye. Aklımda olsun alırsam da

Amaaan dün gece 4 buçuğu geçiyordu uyanıktım. Bugün kızı uyuturken uyuyakalmışım 10 da uyandım. Şimdi yine sabaha kadar uyumam. İnternette yok evde izlerdim bişeyler
Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun amin

Sağol canım
Tabi canimmm etmez mi
robotun düğmesine bastı
Çok kızdım ya ikiniz de çalışıyorsunuz ama bu yaptığı haksızlık.
Ayyy kocamda temizlik için olanı almış şimdi,bide bebekte mi temizliyo bu iyiymiş diye övdü ben açıklama yapamadan

Bunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektim
Biraz uyuyup dinlen annem sen

Çok güzel canım iyi günlerde kullanın kaça aldınız ayıptır sorması

Bi de bence üstüne koydukların büyük olduğu için galiba dolabın güzelliğini kapatmış sanki.

Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun amin
Babasına paslayacaksın demi? Bi dene bakalım bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…