- 30 Ocak 2015
- 18.330
- 17.781
- 298
- 29
Teşekkür ederimGüle güle kullankahve makinenden memnun musun bende almayı düşünüyorum ama emin değilim
Evet rafta güzel olur bi bakıyım pinterestte geziniyim. teşekkür ederim fikirlerin icinilknurrr22 raf koy bence oraya raf + çerçeve de güzel durur.
Evet ben sütlü daha çok severim ve üşeniyorum cezvede yapmayaTeşekkür ederimMemnunum canım. Sütlü kahve seviyosan al ben pek sütlü kahve sevmiyorum ama almıs bulundum americano ve espresso cok seviyorum ama bu alpro nun yulaf sütü var ya onla o kadar güzel oluyo ki anlatamam kremamsı bi yapısı oluyo diger sütlerde o tadı alamıyosun
Evet rafta güzel olur bi bakıyım pinterestte geziniyim. teşekkür ederim fikirlerin icin
Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun aminAmaaan dün gece 4 buçuğu geçiyordu uyanıktım. Bugün kızı uyuturken uyuyakalmışım 10 da uyandım. Şimdi yine sabaha kadar uyumam. İnternette yok evde izlerdim bişeyler
Akla düştüyse artıkBu saatte sütlaç yesem mi ne yapsam diye kendimle savaşım var
Bir yanım ye yeme diyor bu kavgayı duymadan uyumak isteyen birde diğer yarim var
Sağol canımBundan ben hem kullanıyorum hem toptan alıp satıyorum. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Koku yapmıyor dediği ıslakken katlayıp koymazsan yapmıyor evet. Ama eğer yaptığı olursa makinaya atıp yumuşatıcı koyuyorum o zaman miss kokuyor zaten. Ama yıpranma vs kolay kolay olmuyor
Çok kızdım yaTabi canimmm etmez mi
robotun düğmesine bastı
Biraz uyuyup dinlen annem senAyyykocamda temizlik için olanı almış şimdi,bide bebekte mi temizliyo bu iyiymiş diye övdü ben açıklama yapamadan
Bunu da ben yanlış anlamışım molfx dicektim
Çok güzel canım iyi günlerde kullanınBi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
Neden uyuyamıyorsun 2 gecedirAmaaan dün gece 4 buçuğu geçiyordu uyanıktım. Bugün kızı uyuturken uyuyakalmışım 10 da uyandım. Şimdi yine sabaha kadar uyumam. İnternette yok evde izlerdim bişeyler
Babasına paslayacaksın demi? Bi dene bakalım bi süre.Bende aşırı uykusuzdum ama her aksam makyajımı cıkarırken uykum kacıyo yüzümğ o kadar çok yıkıyorum ki bide buz gibi suyla ne zaman sızarım acaba. Bugün Mete sabaha kadar uyusun amin
Dün bilmiyorum neden uyuyamadım. Bugünde kızı uyuturken uyuyakaldım uyandım ondan uyuyamam dahaNeden uyuyamıyorsun 2 gecedir
Sallayayım seniDün bilmiyorum neden uyuyamadım. Bugünde kızı uyuturken uyuyakaldım uyandım ondan uyuyamam daha
YedimAkla düştüyse artık
Ağrın mı var canımYedim
Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum dünde böyle oldu
Boşver yeme ya hem miden hem de ağzının tadı bozulur şimdiBu saatte sütlaç yesem mi ne yapsam diye kendimle savaşım var
Bir yanım ye yeme diyor bu kavgayı duymadan uyumak isteyen birde diğer yarim var
Dolunay etkisi bence şimdi baktım da. Bende dolunay zamanları oluyor uyuyamıyorum tam dalamıyorumYedim
Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum dünde böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?