Kurabiye yok mu gönül yerdikValla kimse için değil kendim için enerjimi düşürmemeye gayret ediyorum
Küsmeye meyilli insanlar beni yoruyor artık
Bende bi tipli insan var kiii alıştım artık
Kız kurabiye yapan ben miyim sensinKurabiye yok mu gönül yerdik
Neden ki bi ara yapıp süsleyip paketliyordun evin içinde gizli gizli yiyordun ya sjsjsjKız kurabiye yapan ben miyim sensin
Ayrıca ben akşam yemeği sonrası bişey yemiyorum
Nerden geldi aklına
Kocamı cok seviyorum küs kalamıyorum napıyım hahahahYeminle İlknur a bak senden bi tane daha varmış diye etiket yapmak için seni alıntı yaptım limonsuz sağolsun beni yormamış anlamış kendini açığa vermiş
Ay benim ilk oğlum öyle sarılık olmustu değeri yüksek degildi ama cocuk sarı esmer kırmızı karısık biseydi 3 aylık olduktan sonra acıldı benimkide50 gün müçocuğumun esas rengini bilmiyorum uzun sürecek sanırım esmer kırmızı da oluyor muydu arada hddjkd
Bak o süslediklerimden hiç yiyemediğimi farkettim şuanNeden ki bi ara yapıp süsleyip paketliyordun evin içinde gizli gizli yiyordun ya sjsjsj
Ben isterim bide cay lütfenBak o süslediklerimden hiç yiyemediğimi farkettim şuan
Elmalı bi tane tadına bakmıştım
Bu gece ki sınavımız ıslak kekti bol çikolatalı ister miydin
Daha bir şey yazmaaaaValla bi denemek lazım derz için. Benim banyonun gideri garip bi yere birikiyor su orası sararmış gibiydi onları beyazlattı
Kahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.Bi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
İç mimar maşallaaahhKahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.
Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.
Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
Yok kız ablama da yeni yaptık da taze aklımda.İç mimar maşallaaahh
Anlıyon bu işlerden işteYok kız ablama da yeni yaptık da taze aklımda.
Tabi efenim afiyet olsunBen isterim bide cay lütfen
Çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?