• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

1000028939.jpg
hfghjfryjhft

2 posta çamaşır katladım yerleştirdim ✅
İkindiyi kıldım✅
Sonra yemkwlri hazırladım✅
Yemek sonrası akşam namazı kıldık✅️ sonra bi ağırlık çökmesi🫠
Çay demledim ✅
Oğluma kek yedirdim birazını da kendi yemiş her yeri çikolata yapmış neyse 🙄
Oturma odasını tekrar topladım lekeli yerleri sildim✅
Sonra kalkıp mutfağı temizledim ✅
Bulaşık m çalıştırdım ✅
Ocağı dolapları fayansları sildim ✅
Tam oturacaktım baktım çamaşır m. Bitmiş kurutmaya atılacakları attım diğerlerini de astım ✅
Sonra oğlumla ders çalıştık geceliklerini giydirdim ✅
Ve uyuttum elhamdülillah 🤲🏻🌸
Şimdi abdest alıp namaz kılıcam inşallah 🌸

Bir sirkülasyona girdim sanki
Kendime zamanım kalmıyor 😶‍🌫️🥲

Evi dobarladım
Sabahtan yemek işini hallettim
Öğlen kahvaltı faslı vs. Derle topla
Öğleden sonra bi markete çıktık geldik
Aldıklarımızı yerleştirdim
Yatak örtülerini battaniyeleri silkeledim
Dün iki gardrobu içli dışlı vaktim yettiğince sildim tekrar düzenleyip yerleştirdim
Birkaç parça giymediğim kıyafet ayıkladım
Bilgisayar masasının tozunu aldım
Ufak tefek biseyler daha yaptım unuttum
Çöp attım geldim şimdi

✅️Mutfak toplu

Yeminle İlknur a bak senden bi tane daha varmış diye etiket yapmak için seni alıntı yaptım limonsuz sağolsun beni yormamış anlamış kendini açığa vermiş😂
Kocamı cok seviyorum küs kalamıyorum napıyım hahahah
50 gün mü 🥲 çocuğumun esas rengini bilmiyorum uzun sürecek sanırım esmer kırmızı da oluyor muydu arada hddjkd
Ay benim ilk oğlum öyle sarılık olmustu değeri yüksek degildi ama cocuk sarı esmer kırmızı karısık biseydi 3 aylık olduktan sonra acıldı benimkide😂

Bi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_3303.jpeg
    IMG_3303.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 28
Valla bi denemek lazım derz için. Benim banyonun gideri garip bi yere birikiyor su orası sararmış gibiydi onları beyazlattı
Daha bir şey yazmaaaa:KK67: Sen yazdıkça kalkıp deniyorum. Mutfak yer zemini derzlerde denedim. diş fırçasıyla bir güzel temizledim. Beyaz kalem çekilmiş gibi pırıl pırıl oldu :super:

Ama kokusu beni mahvetti iki maske taktım, oysaki :KK43:

Bi dolap almısım 7de basladık 10 bucukta bitti o neydi öyle.İçine yapım şemasını koymamışlar hic bi yerde bi video yok yorumlarda bisey diyen olmamıs. Neyse bitti cok sükür yerlestirmesini yarın yaparım dekor felan ugrasamam simdi. Öyle makineleri koydum şimdilik fikirlere açıgım 2 acık raf olan yere jüt sepetler almayı düşünüyorum baska bi önerisi olan var mı
Kahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.

Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.

Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim

Kahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.

Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.

Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
İç mimar maşallaaahh

Back