• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay gülesim geliyor gördükçe 😂😂 herkes bi anda diversey li oldu 😂😂😂
Gül gül :KK4:
Ahhh başıma gelenler :KK14: hemen kullanıcam yaa çaydanlığı yıkadım pembe olanla. Eldiven takmamışım :KK43:

Ellerim alev alev yanıyor kırmızı kırmızı oldu. Bol duru suyla yıkadım. Halen geçmedi

Eşim diyor ben sana dedim almayalım senin alerjin var... vır vır vır dinliyorum şimdi :ukala:

Ahhh başıma gelenler :KK14: hemen kullanıcam yaa çaydanlığı yıkadım pembe olanla. Eldiven takmamışım :KK43:

Ellerim alev alev yanıyor kırmızı kırmızı oldu. Bol duru suyla yıkadım. Halen geçmedi

Eşim diyor ben sana dedim almayalım senin alerjin var... vır vır vır dinliyorum şimdi :ukala:

Ne güzel şakıyorsun mübarek Allah ne güzel bi ton vermiş de ona.

Ya da de ki 51 ekranlara benziyirsen

Peki şaka bi yana sen niye çaydanlığa giriştin onunla? Kireç içinse çaydanlıkta sirke limon kaynat pıspırıl olur. Ya da süngere sirke döküp ovala.

O deterjan kalıntı bırakır bi sirkeli su kaynat sen arınsın diye

Peki şaka bi yana sen niye çaydanlığa giriştin onunla? Kireç içinse çaydanlıkta sirke limon kaynat pıspırıl olur. Ya da süngere sirke döküp ovala.

Biraz kireç vardı hadi yıkayayım dedim.

Beyaz sirke ile kaynattım:super: sonra güzelce yıkadım

Aaaa ben çıplak elle yaptım çok hafif oldu yanma sonra geçti 🤭 aman bu erkekler de ne çok konuşuyor 😂

Bende çaydanlıkta limon tuzu kaynatıyorum kireç için parlatır hemen

Ssero Ssero burdamısın sana birşey gösterecem
Butfayım diyodum tam 😂
Ssero Ssero senin için pis lavabomu çektim :KK53:
Lavobom eski kiracıdan kalma bir leke Ben buraya her zıkkımı döktüm çıkması için çıkmadı ben yokkende eşim hiç ilgilenmediği için iyice sararmış🫣
Şekeciğin ❤️önerdiği önerdiği deterjan ovmadım 5 dakika beklektim çıktı🥰
Ya bu pembeyle mi olduuıı maviyle mi

İkimizde aynı yerden fincan almışız ❤️

Şifresi yok kız ben kibarca sarılıp selamlaştım çokoda dur öpücem dedi hahahaha saldırgan seviyor.
Yok onu demiyorum yediğimiz yaktı falan gibi anladım 🤭🤭

Ayy ne hoş bir hediye 😍
Kahve yapınca foto isteriz artık 🥰

Back