- 13 Ağustos 2020
- 14.964
- 84.118
- 548
- 32
İnşallah sonuçlar temiz çıkarKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez
Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
Sohbetiniz şifa olsun canlar
Hayırlısıyla sağlıcakla güzel sonuçlar almak nasip olsun paremmmKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Gönülüm geçmiş olsun RABBİM şifalar versinİnşallah sonuçlar temiz çıkar
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Sanki burkulmuş gibi hafif bişey kaldırsam bile çok acıyor
Güzel sonuç çıksın inşallah parişimKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Benim.parmaklar kasilipkaliyor masajla yumusutuyorum ve aynen acıyor fena halde sabahları hafif şişlik oluyorİnşallah sonuçlar temiz çıkar
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Sanki burkulmuş gibi hafif bişey kaldırsam bile çok acıyor
Oğlumda bile var haftaya dr gidicez bakalım sinirlerde sıkışma olması mümkünBenim.parmaklar kasilipkaliyor masajla yumusutuyorum ve aynen acıyor fena halde sabahları hafif şişlik oluyor
Bakalım ne diyecekler
Ay kuzum benim ya hemen götür neymiş baktır canımOğlumda bile var haftaya dr gidicez bakalım sinirlerde sıkışma olması mümkün
Allah şifa versin parecimKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir dualarımdasınAy kuzum benim ya hemen götür neymiş baktır canım
Bonusum inan ellerimi bi yarım saat kullanamıyorum açılmasını bekliyorum
Fiziğe geliyoruz ya kalçanın üzerine oturamıyorum ağrı fena küçük yolculuk yastıkları olur ya onu yerlestiriyorum biraz meyilli duruyor kalça yoksa acıyor
Menisküs var aman vallahi beterin beteri var Allah herkese şifa versin fizikte görüyorum neler neler var
selam hanımlar
herkese güzel bir hafta olsun inşallah
akşama yemeğim yok, corba falan ilave etmem lazım. bir de kuru fasulye ıslayacagım, hatta sabah yapıp ıse oyle gelmeyı dusunuyorum cunku yarın ıs cıkısı babama gıderken gotururum.
carsamba bolca camasır katlama ve ütü işim olacak
ufak bir market ve kedının ası randevusunu da aynı aksam ıs cıkısı halledecegım
bu hafta ev ıslerım yogun degıl ama dıreksıyon egıtımı ve ofıste ayrılacak gıbı olan arkadasın ıslerının devrı olursa bunlar benı cok yogun yapacak.
haftaya hem kaş hem botoks ıcın ayrı yerlerde kontrollerım var
yıl bıtmeden bır de dolgularım olacak dişçiyi de halledersem süper olur bakalım
Çok mutluyum şükür
Parem çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkarAy kuzum benim ya hemen götür neymiş baktır canım
Bonusum inan ellerimi bi yarım saat kullanamıyorum açılmasını bekliyorum
Fiziğe geliyoruz ya kalçanın üzerine oturamıyorum ağrı fena küçük yolculuk yastıkları olur ya onu yerlestiriyorum biraz meyilli duruyor kalça yoksa acıyor
Menisküs var aman vallahi beterin beteri var Allah herkese şifa versin fizikte görüyorum neler neler var
Valla aylardır denemediğim şey kalmadı benim duşakabinde bu çıkardıHee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Yaaaaaa
Pembesi mi kızValla aylardır denemediğim şey kalmadı benim duşakabinde bu çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?