Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah sonuçlar temiz çıkar
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Sanki burkulmuş gibi hafif bişey kaldırsam bile çok acıyor

Bebeksi bir buluşmam var bugün

Araya hastalık girdi yapamadık bugün nasipse Chocolita
Sohbetiniz şifa olsun canlar Chocolita

Hayırlısıyla sağlıcakla güzel sonuçlar almak nasip olsun paremmm geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifalar versin
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Gönülüm geçmiş olsun RABBİM şifalar versin

Güzel sonuç çıksın inşallah parişim

Benim.parmaklar kasilipkaliyor masajla yumusutuyorum ve aynen acıyor fena halde sabahları hafif şişlik oluyor

Bakalım ne diyecekler

Oğlumda bile var haftaya dr gidicez bakalım sinirlerde sıkışma olması mümkün
Ay kuzum benim ya hemen götür neymiş baktır canım

Bonusum inan ellerimi bi yarım saat kullanamıyorum açılmasını bekliyorum

Fiziğe geliyoruz ya kalçanın üzerine oturamıyorum ağrı fena küçük yolculuk yastıkları olur ya onu yerlestiriyorum biraz meyilli duruyor kalça yoksa acıyor

Menisküs var aman vallahi beterin beteri var Allah herkese şifa versin fizikte görüyorum neler neler var

Allah şifa versin parecim

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir dualarımdasın

selam hanımlar

umarım herkes iyidir. hastalara şifa, hasta yakınlarına daha da güç diliyorum. bebişler ne anne karnında, ne okulda hasta olmasınlar iyi olsunlar her zaman.

güzel bir diliyorum herkese

Bebeksi bir buluşmam var bugün

Araya hastalık girdi yapamadık bugün nasipse Chocolita
Çok mutluyum şükür
Parem çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar

işyerindeki arkadaş kaldı, sorun giderildi gibi hatta ikimizi daha sıkı ekip yapacaklar. işlerim artacak ama maddi karşılığı olabilir diye düşünüyoruz, o geri ülkesine dönmesin diye beni de ona yardımcı yapıp ıkımızı de maddı olarak destekleyecekler gıbı patronlar ama bakalım hayırlısı

aksam hızlıca yemek yıyıp pılav ve kuru fasulyeyı de yapıp, babama gıdecegım, cok gecıkmeden eve gelıp uyumak ıstıyorum sabah erken surecegım araba. dıger 2 gun ogleden sonra egıtım. az uyku olunca, dıkkatım de dagılıyor ıstanbulda sabah trafıgınde olmak kasıyor

aksam cıps ve cekırdek olayına gırdım, ama yemek cok az yedım. bu hafta dıkkat etmem lazım bıraz.

hem eve, hem babama derken 2-3 yemek yaptım
aksam oyle yogun gecırdım

yarın aksam da camasır ve utu halledersem, haftasonuna kadar rahat olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…