• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

merhaba 🖐🏻🙂🙃
bugün sabah eşim işe gitti.
Sabah 8 buçukta.
kahvaltı yaptım ben umut uyurken.
Sonra etraf topladım.
odaları süpürdüm..
aynaları sildim.
lavaboları temizledim.
toz aldım
Sehpa ve tv ünitesi sildim.
Annemgil geldi
Annem dün dolma doldurup burda pişirdi.
ablamlarda geldiler
Yardıma .
umutu annemle ablam yıkadı.
bende duş aldım onlar varken hemen .
kırkımızı sağ salim uçurduk...
ne çabuk geçti zaman .
🤩🤗😊😀😃😄🙏🏻🤲🏻💕
Teyzemde geldi bebek görmeye .
burda öğlen yemeği yendi.
Çay içildi.
Kahvede ikram ettim.
Eğlenceliydi her şey.

Selam dişi kuşlar
Mutfak toplu ✔️
Balık vardı yemekte 😷 anca çıkabildim
Kocamsu bu hafta evde olacak, o yüzden bugun haftasonu gibi geçti, düzensizlik yani......
Günün çoğunda dışarıdaydım

Ama ev bark toplu
Haftasonu 2 günde de süpür sil yaptım, her yer temizdir bence🙃

Şimdi kahvemi içiyor biraz kitap okuyorum.

Garip bi gündü. Tüm evi havalandırdım süpürdüm demiştim. Mutfağın halısını falan toplamıştım servis gelecek diye. Toplamışken onu attım makineye serdim. Nevresimi yıkadım kuruttum yenisini serdim. Sonra hava çok iyiydi ahseni dışarı çıkarayım dedim lcw dan iade edeceklerim vardı hem de. Evden çıkar çıkmaz uyudu bebek arabasında ahsen 🤦🏼‍♀️ işlerimi hallettim eve gelmek üzereyken uyandı marketten alınacakları aldık çıktık eve.

Hazır halı yıkanmışken mutfağın perdesini yıkayım dedim onu attım, yerleri buharladım, kapıyı camı sildim. Perdeyi astım. Yemek yedik, bulaşıkları elde yıkadım. Mutfak toplu ✅

Katlanacak çamaşır var onlar duruyor topladım. Makineye çamaşır atıyorum bi yandan servis götürecek makineyi.

Şimdi de ahseni uyutmaya çalışıyorum 1 saat uyuduğu için geç saatte uyumadı daha. Öyle bir gün 😂yarın da geçen ki eken arkadaş gelcek kahveye dedi. Valla bu sefer çok çeşit yapmycam diyetteyim yapma falan da dedi. Öyle

Akşam üzeri mutfağı topladıktan sonra çamaşır makinesi boşken detaylı bir temizleyeyim dedim çektim hortumu kısaymış vanadan suyu kestim hortumu çıkadım altı inanılmaz kirlenmişti:olamaz:makinenin sağını solunu arkasını dolabın yan taraflarını kapağını arka duvarını sildim yerini hortumlarını sildim
Ön kapağı lastik kısmımnı sildim filitresini deterjan gözünü çıkardım yıkadım taktım
Kazan temizliği içinde çalıştırdım
Duş aldım yeni oturdum 😏

sweetgirlcandy sweetgirlcandy şekerciğim bugün yeşillikler yıkayıp dolaba koymalıydım kargoda tam o sırada geldi ama merakımdan azıcık wc sarı kısmına sıktım çok uğraşamadım ama öyle olduğu halde gitti duşa kabinini kireçli kısmına şerit halinde sıkdım akşam baktım orasıda
açılmış biraz uğraşsaydım bir şey kalmazdı
Pas lekesinde başarılı
Makinenin filitre kısmına benim eşarp iğnelerim kaçıyor 🙈malum pas lekesi oluryor dur deniyeyim baklalım çıkıyormu dedim yıkarken döktüm azda ovdum çok az bir iz kaldı herif acele etmeseydi makinenin hortumunu takmak için onuda biraz daha ovsam çıkardı filitresi diye çok önemsemedim

Back