- 2 Ağustos 2013
- 35.506
- 108.911
- 798
Beğendin mi yanisweetgirlcandy şekerciğim bugün yeşillikler yıkayıp dolaba koymalıydım kargoda tam o sırada geldi ama merakımdan azıcık wc sarı kısmına sıktım çok uğraşamadım ama öyle olduğu halde gitti duşa kabinini kireçli kısmına şerit halinde sıkdım akşam baktım orasıda
açılmış biraz uğraşsaydım bir şey kalmazdı
Pas lekesinde başarılı
Makinenin filitre kısmına benim eşarp iğnelerim kaçıyormalum pas lekesi oluryor dur deniyeyim baklalım çıkıyormu dedim yıkarken döktüm azda ovdum çok az bir iz kaldı herif acele etmeseydi makinenin hortumunu takmak için onuda biraz daha ovsam çıkardı filitresi diye çok önemsemedim
Beğendin mi yani
Aaa bende geçen ipli el rondosunun bıçağı paslanmış ona 1 damla döktüm sürttüm çıktı hemen
Valla ben pas lekesine inanamadım hadi canım dedim çünkü pas lekesi sonuçtaBeğendin mi yani
Aaa bende geçen ipli el rondosunun bıçağı paslanmış ona 1 damla döktüm sürttüm çıktı hemen
Bende yarın fırında yapayım epey zaman oldu yapmayalıMutfak topladım ocak siliyorum.
Sulu köfteyi kuru köfteye çevirdim patates köfte istediler.
Yağ oldu tabi ocak bi de çorba taşırdım
Akşamdan yemek yapmak istiyorum yarına randevularım var
İçmek istemekte haksız mıyımValla ben pas lekesine inanamadım hadi canım dedim çünkü pas lekesi sonuçta
Ben yine maske ile kullanırım ne olur ne olmaz. Koku az da olsa hemen hapşırmaya başlıyorumpenyez83 kokusuda hiç yok bacımsu hafif bir küf kokusunu andıran bir koku
Geçmiş olsun sweetTünaydınbaş ağrısı ile uyandım bugün hala devam ediyor. Servis gelecek tüm evi süpürdüm havalandırdım. Yarın arkadaşım gelecek çok bir şey yapmycam bakalım
Allah gönlüne ferahlık versinBu ara hiç b8r şey yapasım yok
Ufak defek can sıkıntılarım var kendimi mental olarak çok yorgun hissediyorum
Sen okuyo muydun sordum mu kaçırdım mı oralarıSayılıronline ders aldım sonra namazs kalktım anaaa bi baktım saat epey geç olmuş hızlıca evi topladım
Makineye çamaşır attım
Havlular değiştirdim
Bulaşık az vardı onları topladım
Bütün camları açtım İkindiyi de kıldım şimdi Oğlumu almaya geldim
Maşallahmerhaba
bugün sabah eşim işe gitti.
Sabah 8 buçukta.
kahvaltı yaptım ben umut uyurken.
Sonra etraf topladım.
odaları süpürdüm..
aynaları sildim.
lavaboları temizledim.
toz aldım
Sehpa ve tv ünitesi sildim.
Annemgil geldi
Annem dün dolma doldurup burda pişirdi.
ablamlarda geldiler
Yardıma .
umutu annemle ablam yıkadı.
bende duş aldım onlar varken hemen .
kırkımızı sağ salim uçurduk...
ne çabuk geçti zaman .
❤
Teyzemde geldi bebek görmeye .
burda öğlen yemeği yendi.
Çay içildi.
Kahvede ikram ettim.
Eğlenceliydi her şey.
Tansiyonun cıkmıs olabilir mi acaba o kadar da is yapmıssın dikkat etHala devam ediyor. Şiddeti azaldı da. Yere falan eğilince artıyor baya
Tansiyonum normal baktım da. İlaç aldım en son geçiyor gibi. 30 umdan sonra regl olacağım ya da olduğum ilk gün şiddetli baş ağrısı olmaya başladı. Sanırım ondanGeçmiş olsun sweet
Allah gönlüne ferahlık versin
Sen okuyo muydun sordum mu kaçırdım mı oraları
MaşallahAllah sağlıklı güzel ömürler versin
Tansiyonun cıkmıs olabilir mi acaba o kadar da is yapmıssın dikkat et
YOrgan toplanmaz zaten boyu da tamsa battaniye toplanır ama eski usul ilk geçirdiğinde dikebilirsin baş kısmını köşelerini öyle sabit kalır bunun için aparatlar da varSelam kızlarçift kişilik elyaf yorgan almam lazım. Nevresim içinde tortop olan battaniyelerimden nefret geldi artık. Elyaf düzgün durur diyorlar öneriniz var mı?
Kaynanama ikram ederimİçmek istemekte haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?