- 12 Haziran 2019
- 18.279
- 110.746
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gezmeler canım çiçekte çok güzelmişİşlerimi bitirdim birazdan eşim gelip alacak.
Bu gün misafirlik günü
Hediye, buket çiçeğini de aldım. Bonus bonusum fikir için tekrar teşekkür ettim
Eki Görüntüle 3516492
Ben niye utanıyorum kız dün birsürü iş yapmışım zatenYan gelenler utansın Limonsuzzcay
Bende gül suyu aldım yüzüme fıs fıslamak için enerjiyi de yükseltiyormuş gülsweetgirlcandy kosifözlemin dediği beralife ın gülsuyu ağırdı ama peling çok iyi.
Yorumlara yazmışlar zaten gülsuyunun kokusundan şikayetçi bazıları.
Olabilir loriş. Genelde 25 derece altında saklayın diyorlar ya. Peteğin üstünde baya sıcak olmuştur. Bozulmuş olabilir riske atmaKızlar bisi sorucam. Çantamda dün d vitamini ilaç vardı. Eşim evi toplarken çantamı peteğin üzerine koymuş. İlaç baya ısınmış bozulmuş mudur atsam mı
15/20 dk suda bekletip yıkıyorum kaynayan suya koyup üzerine biraz tuz tereyağı koyup pişiriyorum sweet ne kadar su ne kadar pirinç diye sorma göz kararı yapıyorum hepBasmati pirinç kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz sanırım o farklı yapılıyormuş normal pirinçten
Önce su sonra pirinç sonra tuz ve yağ demi. Pirinci önce koyup sonra suyu koyup yaparken bende göz kararı koyuyorum da. Bunda ayarlayabilirim inşallah önce su sonra pirinç olunca15/20 dk suda bekletip yıkıyorum kaynayan suya koyup üzerine biraz tuz tereyağı koyup pişiriyorum sweet ne kadar su ne kadar pirinç diye sorma göz kararı yapıyorum hep
Basmatiyi islatmiyorum önceden. Diğerini yarım saat suda bekletiyordum. Suyunu ayarlı koyunca tane tane oluyor. Başka da bi puf noktası varsa bilmiyorum ama pilavım güzel olmazdı meğer pirinctenmisSelamlar okumaya başladım araya bir şeyler girdi geldim
Tüm evi havalandırdım, süpürdüm
Wc ler yıkandı
Ahsene kahvaltı hazırladım, topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kendimize kahvaltı hazırladım, topladım.
Ocağı sildim, bezi lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım
Süpürgenin ve robotun içini döktüm hazne ve filtreyi yıkadım
Kurutma makinesi filtre, toz yerini yıkadım içini her yerini temizledim
Yemek var bugün yaparsam pilav yaparım
Basmati pirinç kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz sanırım o farklı yapılıyormuş normal pirinçten
Aynen önce tencere su kaynayacak sonra pirinci üstüne dökeceksin ama diğer normal yaptığımız pilava göre suyu fazla olmalı bi tıkÖnce su sonra pirinç sonra tuz ve yağ demi. Pirinci önce koyup sonra suyu koyup yaparken bende göz kararı koyuyorum da. Bunda ayarlayabilirim inşallah önce su sonra pirinç olunca
Olsun bugün utanBen niye utanıyorum kız dün birsürü iş yapmışım zaten
Menümüz aynıymışMutfağı toparladım elde yıkancakları yıkadım
2 tane but koydum haşlanıyor pilav yapıcam
Sabahtan robotla karışık süpürmüştüm evi
Ben normal pilav gibi kavurarak yapıyorum bişey olur mikiSelamlar okumaya başladım araya bir şeyler girdi geldim
Tüm evi havalandırdım, süpürdüm
Wc ler yıkandı
Ahsene kahvaltı hazırladım, topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kendimize kahvaltı hazırladım, topladım.
Ocağı sildim, bezi lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım
Süpürgenin ve robotun içini döktüm hazne ve filtreyi yıkadım
Kurutma makinesi filtre, toz yerini yıkadım içini her yerini temizledim
Yemek var bugün yaparsam pilav yaparım
Basmati pirinç kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz sanırım o farklı yapılıyormuş normal pirinçten
Bak haşlama şeklinde yapmadım hiç deneyim bi gün15/20 dk suda bekletip yıkıyorum kaynayan suya koyup üzerine biraz tuz tereyağı koyup pişiriyorum sweet ne kadar su ne kadar pirinç diye sorma göz kararı yapıyorum hep
Suyu kaynatıp sonra pirinç mi yapıyorsun sende. Nette öyle gördüm bir kaç kişide hayalde öyle yapıyormuşBasmatiyi islatmiyorum önceden. Diğerini yarım saat suda bekletiyordum. Suyunu ayarlı koyunca tane tane oluyor. Başka da bi puf noktası varsa bilmiyorum ama pilavım güzel olmazdı meğer pirinctenmis
Tamam bi deneyim bugünAynen önce tencere su kaynayacak sonra pirinci üstüne dökeceksin ama diğer normal yaptığımız pilava göre suyu fazla olmalı bi tık
Valla bilmiyorum ki instagramda gördüm bir kaç kişide püf noktası böyleymiş önce su kaynayacak sonra pirinç falam yazmışlar bilemedim bende doğru mu diyeOlsun bugün utan
Menümüz aynıymış
Ben normal pilav gibi kavurarak yapıyorum bişey olur miki
Bak haşlama şeklinde yapmadım hiç deneyim bi gün