• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne işler yaptım ne işler 😂
Yan gelenler utansın Limonsuzzcay Limonsuzzcay

✅Halıyı yıkadım. Artık gerisi Allah'a kalmış inşallah kurur 🤲🏻😂
✅Yatak odasındaki komidinleri ve şifonyyeri sildim temizledim geri yerleştirdim. Dünyanın çöpü çıktı 🥹
✅Konsolun çekmecelerini ve borcam, kek kalıpları vs koyduğum dolabı temizledim geri yerleştirdim.

sweetgirlcandy sweetgirlcandy kosifözlemin dediği beralife ın gülsuyu ağırdı ama peling çok iyi.
Yorumlara yazmışlar zaten gülsuyunun kokusundan şikayetçi bazıları.
Bende gül suyu aldım yüzüme fıs fıslamak için enerjiyi de yükseltiyormuş gül
Kızlar bisi sorucam. Çantamda dün d vitamini ilaç vardı. Eşim evi toplarken çantamı peteğin üzerine koymuş. İlaç baya ısınmış bozulmuş mudur atsam mı 🥲
Olabilir loriş. Genelde 25 derece altında saklayın diyorlar ya. Peteğin üstünde baya sıcak olmuştur. Bozulmuş olabilir riske atma

Selamlar okumaya başladım araya bir şeyler girdi geldim 😂

✅Tüm evi havalandırdım, süpürdüm
✅Wc ler yıkandı
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, topladım
✅Bulaşık makinesini boşalttım
✅Kendimize kahvaltı hazırladım, topladım.
✅Ocağı sildim, bezi lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım
✅Süpürgenin ve robotun içini döktüm hazne ve filtreyi yıkadım
✅Kurutma makinesi filtre, toz yerini yıkadım içini her yerini temizledim

Yemek var bugün yaparsam pilav yaparım

Basmati pirinç kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz sanırım o farklı yapılıyormuş normal pirinçten

Basmati pirinç kullanan var mı nasıl yapıyorsunuz sanırım o farklı yapılıyormuş normal pirinçten
15/20 dk suda bekletip yıkıyorum kaynayan suya koyup üzerine biraz tuz tereyağı koyup pişiriyorum sweet ne kadar su ne kadar pirinç diye sorma göz kararı yapıyorum hep 🤓

15/20 dk suda bekletip yıkıyorum kaynayan suya koyup üzerine biraz tuz tereyağı koyup pişiriyorum sweet ne kadar su ne kadar pirinç diye sorma göz kararı yapıyorum hep 🤓
Önce su sonra pirinç sonra tuz ve yağ demi. Pirinci önce koyup sonra suyu koyup yaparken bende göz kararı koyuyorum da. Bunda ayarlayabilirim inşallah önce su sonra pirinç olunca 😂😂😂

✅Wc ler yıkandı

Basmatiyi islatmiyorum önceden. Diğerini yarım saat suda bekletiyordum. Suyunu ayarlı koyunca tane tane oluyor. Başka da bi puf noktası varsa bilmiyorum ama pilavım güzel olmazdı meğer pirinctenmis🤪

Önce su sonra pirinç sonra tuz ve yağ demi. Pirinci önce koyup sonra suyu koyup yaparken bende göz kararı koyuyorum da. Bunda ayarlayabilirim inşallah önce su sonra pirinç olunca 😂😂😂
Aynen önce tencere su kaynayacak sonra pirinci üstüne dökeceksin ama diğer normal yaptığımız pilava göre suyu fazla olmalı bi tık

Ben niye utanıyorum kız dün birsürü iş yapmışım zaten 😂
Olsun bugün utan 🤪
🍂Mutfağı toparladım elde yıkancakları yıkadım
🍂2 tane but koydum haşlanıyor pilav yapıcam
Sabahtan robotla karışık süpürmüştüm evi
Menümüz aynıymış 🤗

✅Wc ler yıkandı

Ben normal pilav gibi kavurarak yapıyorum bişey olur miki🥹
Bak haşlama şeklinde yapmadım hiç deneyim bi gün

Basmatiyi islatmiyorum önceden. Diğerini yarım saat suda bekletiyordum. Suyunu ayarlı koyunca tane tane oluyor. Başka da bi puf noktası varsa bilmiyorum ama pilavım güzel olmazdı meğer pirinctenmis🤪
Suyu kaynatıp sonra pirinç mi yapıyorsun sende. Nette öyle gördüm bir kaç kişide hayalde öyle yapıyormuş

Olsun bugün utan 🤪

Menümüz aynıymış 🤗

Ben normal pilav gibi kavurarak yapıyorum bişey olur miki🥹

Bak haşlama şeklinde yapmadım hiç deneyim bi gün
Valla bilmiyorum ki instagramda gördüm bir kaç kişide püf noktası böyleymiş önce su kaynayacak sonra pirinç falam yazmışlar bilemedim bende doğru mu diye 😂

Back