Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyileştim abla antibiyotik bulantı yapıyor heralde çok atıştırınca da kötü oluyosen hasta değilmisin iyileşince tutardın , ben hastayken cesaret edemiyorum oruca çünkü boğazım çok kuruyo sürekli gıcık geliyo öksürük oluyo yine hasta olucam gibi her ay hasta oluyorum çocuklar gibi
İyi o da düştü sarilik normale döndü çocuk guncelleme geldi. Uslu bisi saniyodum meğer cazgır biriymisIyiyim şükür bebeğin nasıl
Aşırı deli olduğum cümleler. Gözbebeklerim büyüyor akşam süt azdı zaten eşim diyor ki bi kere söyleyeyimAç o çocuk üşür o çocuk demek için tetikte bekliyorum kv sini aramasın hiç Aktif Lora
Yıkamasin makinedebu havada halımı yıkanır , makineye sığıyosa orda yıka hasta olursun
Antibiyotik kullanirken karnı iyi doyurmak gerekiyor ekstraİyileştim abla antibiyotik bulantı yapıyor heralde çok atıştırınca da kötü oluyo
Çimlenbik nasıl ahiretliğimAntibiyotik kullanirken karnı iyi doyurmak gerekiyor ekstra
Gim demiş lan onu regl olucam tutabildiğim kadar tutayım dedimAntibiyotik kullanirken karnı iyi doyurmak gerekiyor ekstra
Bende hiç ağlamıyor ne kadar uslu demiştim meğer sarılık olduğu için uyuyuormusİyi o da düştü sarilik normale döndü çocuk guncelleme geldi. Uslu bisi saniyodum meğer cazgır biriymis
İyice zayıflamış çıtır olmuşundurİyileştim abla antibiyotik bulantı yapıyor heralde çok atıştırınca da kötü oluyo
Gerçekten karnını iyi doyurunca yan etkisi azalıyor. Az kalmış zaten ilacınGim demiş lan onu regl olucam tutabildiğim kadar tutayım dedim
Gerçekten karnını iyi doyurunca yan etkisi azalıyor. Az kalmış zaten ilacın
Anaaaa ilk defa duydum zaten sahurda içmediğimi de şu an hatırladımGerçekten karnını iyi doyurunca yan etkisi azalıyor. Az kalmış zaten ilacın
İşe kalkacak olan yok mu elimden tutup kaldırsa
Hadi bi yarım saat en azından kalkalım bonusumKalksam iyi olur limonsuzum mutfakta işim var