• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sen hasta değilmisin iyileşince tutardın , ben hastayken cesaret edemiyorum oruca çünkü boğazım çok kuruyo sürekli gıcık geliyo öksürük oluyo yine hasta olucam gibi her ay hasta oluyorum çocuklar gibi
İyileştim abla antibiyotik bulantı yapıyor heralde çok atıştırınca da kötü oluyo

Iyiyim şükür bebeğin nasıl
İyi o da düştü sarilik normale döndü çocuk guncelleme geldi. Uslu bisi saniyodum meğer cazgır biriymis🤣🤣
Aç o çocuk üşür o çocuk demek için tetikte bekliyorum kv sini aramasın hiç Aktif Lora Aktif Lora
Aşırı deli olduğum cümleler. Gözbebeklerim büyüyor 🤣🤣🤣 akşam süt azdı zaten eşim diyor ki bi kere söyleyeyim 😂😂😂
bu havada halımı yıkanır , makineye sığıyosa orda yıka hasta olursun
Yıkamasin makinede 🥹

İyi o da düştü sarilik normale döndü çocuk guncelleme geldi. Uslu bisi saniyodum meğer cazgır biriymis🤣🤣
Bende hiç ağlamıyor ne kadar uslu demiştim meğer sarılık olduğu için uyuyuormus
Sağlıklı olsunlar da geçiyor bu zamanlar da ağlamayan bebek olmaz zaten bol bol kokla benim için de miniği🥰

İşlerimi bitirdim birazdan eşim gelip alacak.
Bu gün misafirlik günü :KK6:

Hediye, buket çiçeğini de aldım. Bonus Bonus bonusum fikir için tekrar teşekkür ettim :KK68:

20241207_115440.jpg

Back