Polar şal yada küçük battaniye düşündüm de renk ne sever bilemedim. Vazgeçtimkahve yanı bardağıda olabilir , yada tv battaniyesi , güzel bi tepsi çay veya kahve için
Bende bakımı kolay çiçek almaya karar verdimBakımı kolay bi saksı çiçeği benim çok hoşuma giderdi
Ben de aynıyım. Güneş enerjisiyle çalışıyorum gerçekten. Yiyip içip yatam modundayımAy bana yine bi tükenmişlik geldi. Hiç iş yapasım falan yok yine daraldım yaw. Havalarda kapalı onun için mi bilmiyorum evin içi karanlık resmen ışığı açıp oturuyoruz ruhum daraldı. Çok soğuk olmasa bi çıkıp kızı dolaştırcam o da sıkıldı kaç gündür evde
bi kahve içelim o vakit
Evliydiler sonra döğüşüp ayrıldılar da bana göre hala garı gocaBu ikisi evli miii
Bide evi topla iş yap bazen diyorum hep aynı şeyleri yapıp duruyoruz bıkkınlık geliyorBen de aynıyım. Güneş enerjisiyle çalışıyorum gerçekten. Yiyip içip yatam modundayım
Sar ağzını çıkar nolcak dün burada öyleydi bugün daha açıkAy bana yine bi tükenmişlik geldi. Hiç iş yapasım falan yok yine daraldım yaw. Havalarda kapalı onun için mi bilmiyorum evin içi karanlık resmen ışığı açıp oturuyoruz ruhum daraldı. Çok soğuk olmasa bi çıkıp kızı dolaştırcam o da sıkıldı kaç gündür evde
Bide evi topla iş yap bazen diyorum hep aynı şeyleri yapıp duruyoruz bıkkınlık geliyor
Sardirmiyor deli kızSar ağzını çıkar nolcak dün burada öyleydi bugün daha açık
2 gündür yapmıyorum bişey sadece yemek hazırla topla. Bide ben akşamları dizi film bişeyler izliyorum normalde kafam dağılsın diye. 4 5 gündür iş yerinin işleri var akşamda onları yapıyorum bi bakmışım saat 1 2 olmuş sonra yatıyorum. Onunda etkisi oldu heraldeO His geldiyse hiç üstüne gitme geçicek illaki. Hep aynı şeyler kıymeti yok gibi geliyor sanki napalım iki sohbet iki kahve güzel bir müzik aç komik bir film dizi aç dağılsın kafan
Polar şal yada küçük battaniye düşündüm de renk ne sever bilemedim. Vazgeçtim
Bende bakımı kolay çiçek almaya karar verdim
Bonus bonusum hediyelik çiçek önerin var mı
2 gündür yapmıyorum bişey sadece yemek hazırla topla. Bide ben akşamları dizi film bişeyler izliyorum normalde kafam dağılsın diye. 4 5 gündür iş yerinin işleri var akşamda onları yapıyorum bi bakmışım saat 1 2 olmuş sonra yatıyorum. Onunda etkisi oldu heralde
Eğilip göz hizasına gelip bak bunu sarınca çıkabiliriz annadın mı diyo musunSardirmiyor deli kızboynunun altında tutuyor atkıyı. Baya da soğuk ya benim yüzüm donuyor çıkınca ondan onu da çıkarmadım
İmkansız maalesef anında ağzını ayırıyorGündüz açsan kızın dikkatini çekmiycek şekilde
Buket çiçek aklıma gelmemişti hoş olur teşekkür ettimmDikenler tacı kalonçe olabilir yeşil çiçeklerin hepsi olur bütçene göre.
Ama çalışanlar zor bakar çiçeğe. Battaniye olabilir kendine bir şal olabilir belki.
Çiçeği saksı değil buket düşünebilirsin.
Fincan zaten cepte ama pasta takımı da olabilir hani 1 büyük servis 6 küçük pasta tabağı oluyor onlardan.
Madam coco gibi bi yerden tepsi kahve yanı su bardağı da olur
Ahsen bak atkını çıkarırsan eve döneriz diyorum tamam diyor. Anında çıkarıyor sonra söz vermiştin deyince sadece yapmak istedim dio güya lafı çevirmiş oluyorEğilip göz hizasına gelip bak bunu sarınca çıkabiliriz annadın mı diyo musun
Ben hep göz hizasında büyüttüm 3 çocuğuGöz hizası falan neymiş yaw göz hizası mi vardı
Bu göz möz anlamaz yerinde durmuyor ki konuşurkenBen hep göz hizasında büyüttüm 3 çocuğu
Yemişim göz hizasını ya ayyyyyBu göz möz anlamaz yerinde durmuyor ki konuşurken
Puuh benle dalga mı geçiyon bende ciddi ciddi inandımYemişim göz hizasını ya ayyyyy