Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de aynıyım. Güneş enerjisiyle çalışıyorum gerçekten. Yiyip içip yatam modundayım

Sar ağzını çıkar nolcak dün burada öyleydi bugün daha açık

Bide evi topla iş yap bazen diyorum hep aynı şeyleri yapıp duruyoruz bıkkınlık geliyor

O His geldiyse hiç üstüne gitme geçicek illaki. Hep aynı şeyler kıymeti yok gibi geliyor sanki napalım iki sohbet iki kahve güzel bir müzik aç komik bir film dizi aç dağılsın kafan

O His geldiyse hiç üstüne gitme geçicek illaki. Hep aynı şeyler kıymeti yok gibi geliyor sanki napalım iki sohbet iki kahve güzel bir müzik aç komik bir film dizi aç dağılsın kafan
2 gündür yapmıyorum bişey sadece yemek hazırla topla. Bide ben akşamları dizi film bişeyler izliyorum normalde kafam dağılsın diye. 4 5 gündür iş yerinin işleri var akşamda onları yapıyorum bi bakmışım saat 1 2 olmuş sonra yatıyorum. Onunda etkisi oldu heralde

Polar şal yada küçük battaniye düşündüm de renk ne sever bilemedim. Vazgeçtim

Bende bakımı kolay çiçek almaya karar verdim

Bonus bonusum hediyelik çiçek önerin var mı

Dikenler tacı kalonçe olabilir yeşil çiçeklerin hepsi olur bütçene göre.

Ama çalışanlar zor bakar çiçeğe. Battaniye olabilir kendine bir şal olabilir belki.
Çiçeği saksı değil buket düşünebilirsin.

Fincan zaten cepte ama pasta takımı da olabilir hani 1 büyük servis 6 küçük pasta tabağı oluyor onlardan.

Madam coco gibi bi yerden tepsi kahve yanı su bardağı da olur

Gündüz açsan kızın dikkatini çekmiycek şekilde

Buket çiçek aklıma gelmemişti hoş olur teşekkür ettimm İşyerine yakın çiçekçi var, cumartesi iş çıkışı alabilirim.

Diğer seçenekler için vaktim yok gidip almaya. İnternetten de alışveriş yapmıyoruz.

Eğilip göz hizasına gelip bak bunu sarınca çıkabiliriz annadın mı diyo musun
Ahsen bak atkını çıkarırsan eve döneriz diyorum tamam diyor. Anında çıkarıyor sonra söz vermiştin deyince sadece yapmak istedim dio güya lafı çevirmiş oluyor geri döndüm 1 kere sonra çıktığımızda yine aynı yaptı. Bende söylemeyi bıraktım. Ağzını kapat deyince de sıkıca ağzını kapatıyor atkıyı çekmemek için

Göz hizası falan neymiş yaw göz hizası mi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…